Conceptul HUMAN Fitness sau atunci când o întreagă echipă lucrează pentru tine

specialist fitness în București la Human

Îmbunătățirea condiției fizice. Corectare posturală și eliminarea durerii. Pierderea kilogramelor în plus și tonifierea musculară. Un aspect fizic de invidiat sau o condiție fizică de campion. În funcție de ce îți propui, poți obține astfel de rezultate cu un antrenament la sală, monitorizat de o echipă de specialiști în mișcare. Nu este doar o promisiune. Este rezultatul concret, obținut de cei care au devenit membri ai HUMAN Fitness. Ei au urmat programe de antrenament 100% personalizate, alături de un specialist în fitness, în București. Pe lângă sprijinul oferit de antrenorul personal, la HUMAN, o întreagă echipă îți stă alături pentru atingerea obiectivelor de mișcare. Aceasta este formată din kinetoterapeut, tehnician nutriționist și preparator fizic.

Antrenament corect și în siguranță, monitorizat de un specialist în fitness, în București

Dacă ești în căutarea unui program de sport în urma căruia să îți îmbunătățești starea fizică și psihică, te poți adresa specialiștilor HUMAN Fitness. Te programăm la o consultație inițială, pentru a-ți cunoaște dorințele. Ulterior, în funcție de acestea și de nevoile tale, întreaga echipă se implică în conceperea unui plan de antrenament 100% personalizat.

Pentru punerea în aplicare a planului, fiecare ședință este monitorizată de un specialist în fitness, în București, respectiv antrenorul personal HUMAN. El lucrează alături de tine și te ajută să pui accent pe anumite zone ale corpului, în funcție de ce îți dorești să obții.  

Acesta este aici să îți indice cele mai eficiente exerciții, să se asigure că le efectuezi corect. Le dozează intensitatea în funcție de felul în care performezi. De exemplu, îți îndrumă fiecare mișcare efectuată cu scopul de a-ți îmbunatăți postura și a scăpa de anumite dureri sau pentru tonifierea diferitelor grupe de mușchi. De asemenea, lucrezi împreună cu antrenorul personal pentru a scăpa de kilogramele în plus și pentru a atinge forma fizică dorită.

Eliminarea riscului de accidentare, sub supravegherea unui specialist în fitness, în București

La HUMAN, ai siguranța că efectuezi corect antrenamentele și nu vei accentua problemele fizice deja existente. Aici, ești sub supravegherea unei întregi echipe de specialiști care vor fi, rând pe rând, antrenorii tăi personali.

exercitii alaturi de specialist în fitness în București

Astfel, elimini riscul de accidentare, atunci când faci mișcare. Vei obține și rezultate vizibile, într-un timp optim, respectând planul de antrenament. Echipa HUMAN adaptează din mers intensitatea și tipul exercițiilor. Ne asigurăm de acest lucru de la o ședință la alta sau chiar în cadrul aceleiași ședințe, în funcție de starea și evoluția ta.

Dincolo de toate aceste avantaje, cel mai important este că antrenorul personal HUMAN te ține motivat. Pe toată durata antrenamentului, îți oferă explicații legate de necesitatea anumitor exerciții și cum contribuie ele la rezultatele urmărite.

Specialist în fitness în București – “Niciodată singur în sală!”

În contextul beneficiilor amintite mai sus, deviza sub care se desfășoară toate antrenamentele la HUMAN este: ”Niciodată singur în sală”. Acest lucru este cu atât mai important cu cât oamenii sunt foarte diferiți și au nevoi variate. De aceea, în întâmpinarea ta vine o întreagă echipă de specialiști, cu experiență variată și certificări multiple, pentru a elabora un program cât mai complet și mai complex de mișcare.

Exercițiile fizice personalizate, realizate sub supravegherea antrenorului personal, împreună cu un plan nutrițional corect, te vor ajuta să ajungi în cea mai bună formă fizică, în cel mai scurt timp. Tot în cadrul primei consultații, echipa stabilește nivelul de mișcare, în funcție de care concepe planul de antrenament. Acesta poate fi de: începător, intermediar, avansat sau sportiv.

Poți afla mai multe despre ce se întâmplă la sala noastră din articolul Fitness la un alt nivel: descoperă conceptul unic HUMAN, cu antrenor personal.

Nivel de începător

Dacă te afli la nivel de începător, nu trebuie să îți faci griji că nu vei putea ține pasul cu planul de antrenament. La HUMAN, lucrezi doar atât cât îți va permite condiția ta fizică. Ulterior, vor apărea și primele rezultate. Ele se vor concretiza într-o îmbunătățire a condiției fizice, dar și a aspectului corpului.

Nivel intermediar

Dacă înainte de a deveni membru HUMAN ai mai practicat sport, vei lucra după un plan de antrenamente cu un mix de exerciții necesare pentru a relua activitatea sportivă în siguranță. Ulterior, specialiștii noștri te susțin pe parcursul antrenamentelor pentru a evolua, astfel încât să poți avansa la nivelul următor.

sală de fitness București

Nivel avansat

Membrii HUMAN care practică antrenamente la nivel avansat au făcut din sport un mod de viață. Pasionați de mișcare, alături de antrenorul personal HUMAN și de întreaga echipă de specialiști faci exerciții ce necesită un efort superior fizic și psihic. Chiar dacă practici sport de mai multă vreme, și la acest nivel ai nevoie de un plan de antrenamente adaptat nevoilor tale. Alături de echipa HUMAN vei obține sau îți vei păstra condiția fizică de campion.   

HUMAN – concept unic care se bazează pe experiența întregii echipe

Pe lângă beneficiul de a avea alături un antrenor personal la fiecare ședință, la HUMAN Fitness o întreagă echipă lucrează pentru ca tu să îți îndeplinești obiectivele. Beneficiezi, astfel, și de experiența și cunoștințele:

  • unui tehnician nutriționist;
  • unui kinetoterapeut;
  • unui preparator fizic.

Tehnician nutriționist

Tehnicianul nutriționist este un specialist cu studii de profil care se ocupă de realizarea unui plan de alimentație. Ulterior, respectarea planului te ajută să îți îndeplinești obiective precum: creșterea masei musculare, scăderea în greutate și de ce nu, adoptatea unui stil alimentar sănătos.

El întocmește pentru tine planul de nutriție personalizat, în funcție de: vârstă, înălțime, greutate. Ține cont și de efortul fizic și psihic pe care le depui, atât în viața de zi cu zi, cât și în cadrul antrenamentelor la sală. De asemenea, în realizarea planului de nutriție sunt luate în calcul și posibilele afecțiuni de care suferi. 

antrenament personalizat cu specialist în fitness în București

Tot tehnicianul nutriționist este cel care îți poate recomanda administrarea unor suplimente alimentare. Acestea te vor susține în obținerea rezultatelor dorite. 

Kinetoterapeut

Cei care vin la HUMAN beneficiază și de prezența unui kinetoterapeut. Acesta contribuie la realizarea planului personalizat de antrenament, în funcție de particularitățile fiecărui caz.

Acesta apelează la tehnici speciale de masaj, la elemente de stretching și la exerciții de corectare posturală pentru a elimina durerile și discofortul. Astfel, redă mobilitatea corpului și flexibilitatea articulațiilor, tonifică mușchii care susțin coloana vertebrală. Atât persoanele sedentare, cât și sportivii de performanță își pot îmbunătăți starea și își pot desfășura la un nivel optim activitățile zilnice. 

Specialist în fitness, în București: Preparatorul fizic

Din echipa Human face parte și un preparator fizic. Acesta se asigură că cei care practică sport își îndeplinesc obiectivele stabilite în planul de antrenament personalizat. Principala preocupare a sa este creșterea performanței sportive.

antrenor personal in bucuresti

Acest obiectiv este atins prin îmbunătățirea potențialului fiziologic. Se lucrează la dezvoltarea calităților motrice, în funcție de nivelul la care se află persoana antrenată. Preparatorul fizic contribuie la realizarea programului unic de antrenament. Stabilește combinarea corectă a exercițiilor, intensitatea acestora și numărul de repetări. Scopul este de a te ajuta să atingi rapid și eficient a obiectivelor de mișcare propuse.

Coordonatorii echipei HUMAN

Echipa de specialiști HUMAN Fitness este coordonată de doi antrenori personali, foști sportivi de performanță, Nicky Matei și Cristi Strava. Fondatori ai conceptului HUMAN, ei își pun toată priceperea și experiența în practică, pentru a îmbunătăți în mod real viața celor care vin la sală.

Nicky Matei a studiat sportul în Marea Britanie, unde a și antrenat pentru o bună perioadă de timp. Continuă să participe, periodic, la competiții naționale și internaționale. Cristi Sava, cofondator al HUMAN Fitness, a început să practice sport din 1992. De peste 18 ani, face antrenorat. A lucrat în aproape toată lumea, ca antrenor și ca director sportiv.

Poți afla mai multe despre cei doi antreprenori din articolul Povestea unui business cu un concept unic. Fitness, nutriție și kinetoterapie, într-o abordare 100% personalizată.

Dacă vrei să ne cunoaștem mai bine și să îți propunem un plan complet personalizat de mișcare, ce se poate transforma, în timp, într-un stil de viață, contactează-ne! Sună la 0771 600 700 pentru o consultație sau pentru mai multe detalii despre program și despre echipa noastră.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE