FORȚĂ ȘI HIPERTROFIE MUSCULARĂ

Este un tip de antrenament pentru creșterea masei musculare, care se face prin 9 metode diferite de antrenament cu greutăți.

Atenție: creșterea masei musculare nu înseamnă doar practicarea sportului numit culturism!

Cauți o soluție să îți crești masa musculară, în mod durabil, într-o perioadă scurtă de timp? Bine ai venit la HUMAN!

Suntem siguri că te putem ajuta să îți schimbi fizicul și să te simți în forță. Am făcut-o deja și cu alți membri HUMAN care sunt, azi, o comunitate în creștere.

Cum facem asta? Cu ajutorul planului de antrenament personalizat și al specialiștilor dedicați. Supraveghem fiecare mișcare și ne asigurăm că rămâi motivat. 

Restul depinde de tine!

De ce să vii la HUMAN pentru creșterea masei musculare

Dacă te preocupă aspectul și vrei să ai un fizic, dar și un psihic puternic, probabil că ești deja obișnuit cu mișcarea. Îi cunoști avantajele, dar poate că „pătrățelele” tale nu arată exact cum ți-ai dori. Vrei să le accentuezi sau vrei să începi să lucrezi pentru ele?

Nu contează în ce etapă te afli. Avem soluții oriunde te-ai afla acum. Te antrenezi atât cât îți permite condiția fizică, în acest moment. La HUMAN Fitness, un întreg concept lucrează pentru tine.

Oamenii care îl pun în practică se asigură că evoluezi cu fiecare ședință, respecți întocmai planul de antrenamente și îți atingi obiectivul în timpul stabilit inițial. Este vorba despre conceptul HUMAN, creat pentru oameni și care vine în sprijinul nevoilor lor. 

Iată în ce constă:

În „industria” fitnessului, veriga slabă este dezechilibrul dintre sănătate și mișcare.
Conceptul nostru pleacă de la introducerea kinetoterapiei în fitness și, în felul acesta,
ne asigurăm că aplicăm un program complet în funcție de particularitățile, dar și de dorințele fiecăruia.

Cristi Strava, preparator fizic

01.

Consultație și evaluare inițială a stării tale actuale. Aceasta cuprinde teste de măsurare:

 • a procentului și a cantității de grăsime
 • a procentului de masă musculară
 • a retenției de apă
 • a gradului de dezechilibru muscular
 • evaluare posturală și stabilirea deficiențelor de postură
 • teste de mișcare funcțională, teste de fitness
 • analiză de nutriție și a stilului de viață

De ce sunt toate acestea extrem de importante și nu poți începe antrenamentele fără ele? Îți spunem în articolul publicat pe blogul nostru: Când practicile vechi nu mai ajută sănătatea: Human, concept inovativ în sport

Prețul consultației este de 50 EURO.

Costul unui abonament pornește de la 220 Euro (antrenament pentru minigrup, cu antrenor personal) sau de la 320 Euro (antrenament individual, cu antrenor personal) și variază în funcție de necesități și de numărul de ședințe incluse, fiind personalizat 100%. Doar în acest mod îți vom putea oferi cele mai bune recomandări pentru antrenamente.

02.

Construim un plan de antrenament adaptat corpului tău

Plan personalizat de antrenamente, realizat pe baza informațiilor colectate din evaluarea inițială, dar și potrivit stilului tău de viață.

03.

Începem ședințele de antrenament

Antrenamente în sală, sub îndrumarea și stricta supraveghere a unui antrenor personal, care se va asigura că efectuezi corect fiecare mișcare, dar mai ales că rămâi motivat.

ATENȚIE

Exercițiile fizice efectuate fără supravegherea unui antrenor specializat pot duce la înrăutățirea problemelor articulare, bolilor de oase, osteoporozei, herniei de disc etc.

Fitness, nutriție și kinetoterapie, într-o abordare 100% personalizată

Antrenori cu experiență, supervizați de fondatorii conceptului HUMAN, doi sportivi cu experiență, despre care poți afla mai multe aici: Povestea unui business cu un concept unic.

În funcție de particularitățile tale, planul personalizat de antrenamente cuprinde mai multe tipuri de exerciții, pe care le vei lucra sub stricta monitorizare a echipei de antrenori personali, formata din:

 • preparator fizic
 • tehnician nutriționist
 • kinetoterapeut
 • chiropractician
 • antrenor
Rulează videoul

Exerciții pe care le faci la HUMAN pentru forță și hipertrofie musculară

Îți spunem încă de pe acum că programul de antrenamente pentru forță și hipertrofie musculară este unul complex. Membrii echipei de specialiști HUMAN se vor asigura, rând pe rând, că rămâi motivat și îți atingi obiectivele stabilite inițial. În tot acest timp, tu vei lucra:

 • antrenamente cu greutăți
 • exerciții de fitness
 • power lifting
 • kickbox

Te-ai decis? Iată ce trebuie să faci:

Pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să devii membru HUMAN, astfel încât să poți începe cât mai repede antrenamentele în sală, sunt:

1. Lasă-ne un mesaj și te contactăm noi: contact@humanfitness.ro 

2. Programează-te chiar acum pentru o consultație: 0771 600 700

3. Fă-ne o vizită la sală: Bulevardul Unirii 65, Bloc G1

Cum te putem ajuta

Părerile clienților, cartea noastră de vizită​

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE