ANTRENAMENTE DISTRACTIVE ȘI ANTISTRES

Oamenii se eliberează de stres prin lovire. Folosim antrenamentele de tip box și kickbox, cu lovituri la sac, dar cel mai mult la palmare.

Practicarea loviturilor la sac și la palmare, alături de tehnici de eschivă și de autoapărare, îți vor permite să înveți lupta corp la corp, fără a exista riscul de accidentare. 

Înveți tehnici adevărate de lovituri, eschive și autoapărare, fără să fii lovit

Antrenamentul la palmare imită exact lupta corp la corp, fără a exista riscul de accidentare sau lovire.

Nivelul actual, vârsta, ocupația sau sexul nu sunt deloc importante. Antrenamentele încep cu inițierea de la zero a fiecărui HUMAN în parte. De-a lungul anilor, am avut mare succes cu acest tip de antrenamente cu oameni de toate vârstele și meserii foarte diferite, cum ar fi: IT, digital, jurnaliști – prezentatori, scriitori, contabili, artiști, avocați, sportivi, digital-IT, PR, hair-stylist, bancheri, doctori etc.

Un program sănătos și distractiv

Ședințele sunt doar elev – antrenor. Beneficiezi de toată atenția antrenorului și astfel, vei putea stăpâni tehnici corecte încă din primele ședințe, ceea ce este imposibil în clase, unde atenția antrenorului se împarte la aproximativ 30 de oameni în aceleași 60 de minute. Aceste antrenamente sunt extraordinar de eficiente în scop cardiovascular, dar și extrem de distractive, având ca efect imediat o stare de bine rar întâlnită.

fitness bucuresti

În „industria” fitnessului, veriga slabă este dezechilibrul dintre sănătate și mișcare.
Conceptul nostru pleacă de la introducerea kinetoterapiei în fitness și, în felul acesta,
ne asigurăm că aplicăm un program complet în funcție de particularitățile, dar și de dorințele fiecăruia.

Cristi Strava, preparator fizic

01.

Programează o consultație de specialitate GRATUITĂ*

Această CONSULTAȚIE constă în:

  • Test de măsurare a procentului și a cantității de grăsime, a procentului de masă musculară, a retenției de apă și a gradului de dezechilibru muscular – acest test se va efectua cu un aparat tip adipometru BX Deluxe cu ultrasunete, singurul care poate arăta exact densitatea fibrei musculare
  • Evaluare posturală și stabilirea deficiențelor de postură
  • Teste de mișcare funcțională, teste de fitness
  • Analiză de nutriție și a stilului de viață

CONSULTAȚIA durează între 45 și 90 de minute și este absolut necesară pentru ca noi să îți cunoaștem starea de sănătate în detaliu.

*Prețul consultației este de 50 EURO. Ea devine gratuită în momentul achiziționării unui abonament HUMAN. În cazul în care nu se optează pentru niciun abonament, consultația se plătește integral, adică 50 EURO.

Costul unui abonament pornește de la 190 de euro (antrenament de grup cu antrenor personal) și variază în funcție de necesități și de numărul de ședințe incluse, fiind personalizat 100%. Doar în acest mod îți vom putea oferi cele mai bune recomandări pentru antrenamente.

02.

Construim un plan de antrenament adaptat corpului tău

În urma rezultatelor CONSULTAȚIEI, în timpul căreia îți vom exemplifica și metodele de antrenament recomandate, vom construi pentru tine un antrenament adaptat necesităților corpului tău.

Programul 100% personalizat se bazează pe expertiza și implicarea întregii echipe HUMAN, formată din Antrenor, Preparator Fizic, Tehnician Nutriționist, Kinetoterapeut și Chiropractician.

Astfel, vei urma programele potrivite ție, pe care le vei plăti știind exact care vor fi beneficiile tale!

*CONSULTAȚIA ESTE ÎN VALOARE DE 40 DE EURO, PLATĂ CE VA FI ULTERIOR INCLUSĂ ÎN ORICE ABONAMENT ACHIZIȚIONAT.

03.

Începem ședințele de antrenament

Toate antrenamentele sunt individuale și efectuate sub supravegherea unui Preparator Fizic și a unui Chiropractician.

Ai doar de câștigat!

Și pentru că suntem siguri de calitatea serviciilor, îți garantăm prin contract returnarea plății în caz de orice nemulțumire.

ATENȚIE

Exercițiile fizice efectuate fără supravegherea unui antrenor specializat pot duce la înrăutățirea problemelor articulare, bolilor de oase, osteoporozei, herniei de disc etc.

Părerile clienților, cartea noastră de vizită

EVALUARE inclusă

în primul abonament achiziționat

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE

PROGRAM 100% PERSONALIZAT