INTERMEDIARI

fitness intermediari

Dacă ai trecut de nivelul începători în clinica noastră de fitness, bine ai venit la nivelul intermediari! Sau poate că ai făcut sport până acum, dar vrei mai mult? 

ATENȚIE

Exercițiile fizice efectuate fără supravegherea unui antrenor specializat pot duce la înrăutățirea problemelor articulare, bolilor de oase, osteoporozei, herniei de disc etc.

Ai trecut de nivelul de începător la clinica de fitness human? Felicitări!

Ai învățat la altă sală să execuți anumite exerciții, însă rezultatele nu reflectă dorințele și eforturile tale?

Echipa HUMAN este alături de tine pentru a te ajuta să te dezvolți corporal și mental. Așadar, ți-ai însușit exercițiile de bază, te-ai obișnuit cu constanța unui efort fizic și acum ești pregătit să crești intensitatea antrenamentelor și gradul lor de dificultate.

fitness si imunitate

Vei pune în practică alături de antrenorii human cele 9 metode de antrenamente pentru hipertrofie musculară.

În plus, pe lângă antrenamentele de creștere a masei musculare, vom adăuga în programul tău 100% personalizat și sesiuni eficiente și distractive de kickbox și box Pentru a-ți păstra libertatea în mișcare și forța fizică, este important să nu renunți la fitness și să continui să vii la sală!

Dacă sportul se va transforma dintr-un obicei sănătos pentru tine în pasiune, atunci cu siguranță că, în scurt timp, vei trece la un nivel superior, al profesioniștilor.

intermediari fitness

SERVICII

Antrenează-te inteligent și eficient alături de Echipa HUMAN!

Corectare

Posturală

Slăbire și

Tonifiere

Forță și Hipertrofie Musculară

Reducerea Durerilor Cronice

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE