AVANSAȚI

avansati

Dacă îți dorești condiția fizică a unui campion, va trebui să îți lucrezi corpul și psihicul deopotrivă, prin tehnici și intensități folosite la nivel avansat.

ATENȚIE

Exercițiile fizice efectuate fără supravegherea unui antrenor specializat pot duce la înrăutățirea problemelor articulare, bolilor de oase, osteoporozei, herniei de disc etc.

Sala este locul în care îți petreci cel mai mult timp?

HUMAN Fitness Clinic poate deveni o a doua ta casă!​

Am construit o comunitate de oameni pentru care fitnessul înseamnă un mod de viață. Noi chiar te putem antrena pentru ca tu să îți atingi potențialul maxim fizic și mental. Dacă îți dorești condiția fizică a unui campion, va trebui să îți lucrezi corpul și psihicul deopotrivă, prin tehnici și intensități folosite la nivel avansat.

După o evaluare prealabilă, până în cele mai mici detalii, a stării tale de sănătate, îți vom construi un program de exerciții, care, cu siguranță, te va scoate din zona ta de confort și îți va aduce rezultate peste așteptări. În plus, echipamentele cu care te vei antrena sunt adevărate tehnologii care vor susține efortul tău de transformare corporală.

SERVICII

Antrenează-te inteligent și eficient alături de Echipa HUMAN!

Corectare

Posturală

Slăbire și

Tonifiere

Forță și Hipertrofie Musculară

Reducerea Durerilor Cronice

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE