CARIERE

Ne place să lucrăm în echipă:
Preparator fizic, Kinetoterapeut, Antrenor personal, Tehnician nutritionist.

Alături de noi îți poți construi o carieră de succes!

Mai mult decât o sală de fitness

Suntem o echipă tânără, dinamică, profesionistă. În 2018, am implementat în România un concept unic, prin introducerea în fitness a elementelor de kinetoterapie și nutriție

În urma consultației de specialitate realizată de echipa HUMAN, identificăm nevoile membrilor și concepem antrenamente complexe, în totalitate adaptate necesităților și obiectivelor acestora.

De aceea, suntem singura Clinică de Fitness din România.

Antrenamente 100% personalizate și monitorizate

La HUMAN, toate exercițiile se desfășoară sub atenta supraveghere a Antrenorilor Personali. Din colectivul HUMAN fac parte sportivi de performanță, profesioniști cu multiple competențe și specializări.

Ne place să lucrăm în echipă, de aceea vei fi sprijinit în programele de antrenament de întregul colectiv HUMAN Fitness Clinic: Kinetoterapeut, Preparator fizic, Antrenori Personali, Coordonator de echipă. 

Vezi ce poziții avem disponibile și aplică!

Datoria noastră este de a aduce calitate în viețile oamenilor, iar noi ne susținem membrii din toate punctele de vedere. Vrem să dezvoltăm un stil de viață sănătos, dar care să fie sustenabil, unde mișcarea este principala sursă de energie, dar nu numai!

Nicky Matei, antrenor personal

01.

ANTRENOR PERSONAL

Dorim să ne mărim echipa cu un antrenor cu experiență în domeniu, care vrea să progreseze și să ofere membrilor HUMAN Fitness Clinic un ajutor real pentru atingerea obiectivelor!

Ce căutăm?

 • Un Antrenor cu experiență în domeniu (cel puțin 1 an ca antrenor sau cel puțin 5 ani ca practicant al unui sport de performanță).
 • Experiența și/sau studiile în kinetoterapie constituie un avantaj, dar nu sunt obligatorii. Limbile străine sunt un plus.
 • Ne-ar plăcea să ai o fire empatică și sociabilă, dornică să progreseze din toate punctele de vedere.
 • Trebuie să ai disponibilitate de a fi prezent în sală de Luni până Vineri, în intervalul orar 7:00-15:00 sau 16:00 – 22:00. Pot fi 2 zile de lucru dimineața și 3 zile după amiază sau cum dorești să le organizezi.

Ce îți oferim?

La HUMAN Fitness Clinic, antrenorul personal are doar rolul de a antrena și de a ajuta membrii. NU vei avea grija părții administrative, cum ar fi vânzarea de abonamente, programarea antrenamentelor ori elaborarea planului nutrițional.

Te bucuri de flexibilitate în colaborare:

 • poți fi organizat ca SRL, PFA sau orice altă formă juridică eligibilă;
 • poți alege dacă ești prezent în sală în intervalul de dimineață sau de după amiază;
 • poți lucra full time sau part time.

Vom negocia partea financiară în funcție de experiență și de cunoștințele în domeniu. Este important să știi că vom testa cunoștințele de biomecanică și de antrenorat.

Ne poți suna la 0733.824.273 sau ne poți scrie pe WhatsApp pentru a programa testarea teoretică și practică. 

02.

RECEPȚIE

Alătură-te unei echipe tinere, dinamice, profesioniste, care își propune să susțină oamenii să facă mișcare și să adopte un stil sănătos de viață. Principalele responsabilități vor fi Managementul Recepției și Managementul Programărilor. Volumul de muncă este redus, iar sarcinile sunt foarte ușor de rezolvat.

Ce căutăm?

Ne-ar face plăcere să te cunoaștem dacă ești o persoană sociabilă, comunicativă, disponibilă să lucreze în echipă și să întâmpine zilnic, cu zâmbetul pe buze, membrii HUMAN.

Prezența de spirit și atenția deosebită la detalii sunt calități pe care punem mare preț. Programările membrilor care vin la sală trec prin mainile tale și este exențial să le tratezi cu maximă concentrare și seriozitate.

Ne dorim să ai:

 • cel puțin un an experiență pe un post similar
 • cunoștințe minime de operare PC
 • cunoștințe de limba Engleză (constituie un avantaj)

Ce îți oferim?

 • O atmosferă lejeră și foarte plăcută de lucru în cadrul unei săli private de fitness, cu un concept unic în România.
 • Colegi tineri, veseli, energici și profesioniști
 • Un program Part Time, cu prezența la sală doar DUMINICA.
 • Abonament la sală cu program de antrenament și de nutriție inclus.
 • Posibilitatea de a avansa rapid pe un post de Management Administrativ

Ce presupune activitatea de Recepție la HUMAN Fitness Clinic?

 • Preluarea apelurilor telefonice
 • Efectuarea programărilor atunci când sună membrii
 • Înregistrarea și crearea abonamentelor în softul intern
 • Utilizarea casei de marcat, încasari cash și card, facturare (Smart Bill)
 • Inregistrarea în softul intern (Smart Bill) a facturilor primite
 • Realizarea unor sarcini administrative precum: controlează temperatura și muzica din sală, gestionează documente, gestionează stocurile de materiale.
 • Colaborează permanent cu managementul Clinicii

Cum poți evolua la HUMAN?

După câteva luni la Recepție, poți prelua managementul activităților administrative. Noi avem această deschidere, totul depinde doar de tine (interesul acordat activităților noastre, dorința de a învăța și de a evolua).

Dacă îți dorești detalii sau să stabilim o întâlnire, ne poți suna la 0733.824.273.

Te rugăm să programezi interviul doar în ziua în care și poți veni să ne cunoaștem. Astfel, ne asigurăm că nu intervine nimic și cu siguranță te poți prezenta la sală (în urma experiențelor de până acum, 90% dintre candidați nu se prezintă la interviu).

 

ATENȚIE

Exercițiile fizice efectuate fără supravegherea unui antrenor specializat pot duce la înrăutățirea problemelor articulare, bolilor de oase, osteoporozei, herniei de disc etc.

Părerile clienților, cartea noastră de vizită​

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE