CORECTARE POSTURALĂ

În viața de zi cu zi, neglijăm postura corpului nostru. Atunci când îi acordăm atenție, o facem pentru că ne afectează confortul, imaginea personală sau stima de sine.

Serviciile HUMAN Fitness Clinic includ aducerea și menținerea coloanei vertebrale într-o poziție corectă din punct de vedere anatomic, oricare ar fi problema medicală.

Nu lăsa o problemă ușor de rezolvat să devină o boală cronică!

Stai mult pe scaun, la birou, în mașină sau acasă? Probabil că te confrunți deja cu:

 • dureri de spate
 • dureri de gât
 • disconfort
 • oboseală
 • stres
 • imagine de care nu ești mulțumit
Poziția incorectă, timp de mai multe ore pe zi, precum și lipsa de mișcare sunt cauze ale tuturor celor enumerate mai sus.

Vei observa că dacă aștepți să treacă de la sine, disconfortul devine tot mai accentuat. Soluția?

Antrenamentele destinate corectării posturale sunt rezolvarea oricărei probleme de sănătate astfel apărută, redându-ți:

 • mobilitatea
 • confortul
 • relaxarea
 • vitalitatea
 • imagine îmbunătățită, datorată unei posturi corecte

Serviciile HUMAN Fitness Clinic includ și aducerea și menținerea coloanei vertebrale într-o poziție corectă din punct de vedere anatomic, oricare ar fi problema medicală cu care te confrunți.

De ce să vii la HUMAN pentru corectare posturală

Conceptul HUMAN

Devenind membru HUMAN Fitness, vei beneficia de un întreg concept menit să îți redea sănătatea și starea de bine, dincolo de serviciile destinate aducerii și menținerii coloanei vertebrale într-o poziție corectă din punct de vedere anatomic.

Conceptul HUMAN a strâns în jurul său, într-un timp relativ scurt de la apariție, o reală comunitate dinamică, care se dezvoltă continuu și ai cărei membrii iubesc mișcarea, sunt preocupați de sănătate, un stil de viață sănătos și/sau performanță.  

Spre deosebire alte săli de fitness, la HUMAN începi antrenamentele doar după ce treci prin etapa de evaluare posturală, care arată statusul tău actual. Evaluarea posturală are loc în cadrul unei consultații dedicate.

01.

Programează o consultație de specialitate

Această CONSULTAȚIE constă în:

 • Test de măsurare a procentului și a cantității de grăsime, a procentului de masă musculară, a retenției de apă și a gradului de dezechilibru muscular – acest test se va efectua cu un aparat tip adipometru BX Deluxe cu ultrasunete, singurul care poate arăta exact densitatea fibrei musculare
 • Evaluare posturală și stabilirea deficiențelor de postură
 • Teste de mișcare funcțională, teste de fitness
 • Analiză de nutriție și a stilului de viață

CONSULTAȚIA durează între 45 și 90 de minute și este absolut necesară pentru ca noi să îți cunoaștem starea de sănătate în detaliu.

Prețul consultației este de 50 EURO.

Costul unui abonament pornește de la 220 Euro (antrenament pentru minigrup, cu antrenor personal) sau de la 320 Euro (antrenament individual, cu antrenor personal) și variază în funcție de necesități și de numărul de ședințe incluse, fiind personalizat 100%. Doar în acest mod îți vom putea oferi cele mai bune recomandări pentru antrenamente.

02.

Plan de antrenamente 100% personalizat

În urma rezultatelor CONSULTAȚIEI, în timpul căreia îți vom exemplifica și metodele de antrenament recomandate, vom construi pentru tine un antrenament adaptat necesităților corpului tău.

Programul 100% personalizat se bazează pe expertiza și implicarea întregii echipe HUMAN, formată din Antrenor, Preparator Fizic, Tehnician Nutriționist, Kinetoterapeut și Chiropractician.

Astfel, vei urma programele potrivite ție, pe care le vei achiziționa știind exact care vor fi beneficiile tale!

03.

Începem ședințele de antrenament

Toate antrenamentele sunt individuale și efectuate sub supravegherea unui Preparator Fizic și a unui Chiropractician.

Ai doar de câștigat!

Și pentru că suntem siguri de calitatea serviciilor, îți garantăm prin contract returnarea sumelor achitate, în caz de orice nemulțumire.

ATENȚIE

Exercițiile fizice efectuate fără supravegherea unui antrenor specializat pot duce la înrăutățirea problemelor articulare, bolilor de oase, osteoporozei, herniei de disc etc.

Păstrarea motivației și respectarea planului de antrenament

Mai mult, antrenorul personal se asigură că respecți întocmai planul de antrenament, dar mai ales că efectuezi corect exercițiile și mișcările recomandate. Antrenorul tău personal de la HUMAN te asista în permanență, dozându-ți efortul potrivit capacității tale. Totodată, se asigură că rămâi motivat până la atingerea obiectivului, respectiv corectarea posturală, însoțită de beneficiile ei, despre care poți afla mai multe din articolul O postură corectă înseamnă sănătate I Nu doar fizică: legătura dintre postura corporală și depresie Evaluare posturala în București, un prim pas pentru o abordare corectă (humanfitness.ro)

Exerciții pe care le faci la HUMAN pentru corectare posturală

Planul de antrenament la HUMAN Fitness cuprinde exerciții personalizate de:

 • stretching;
 • metode de pilates;
 • yoga;
 • tonifiere;
 • elongație (decompensarea vertebrală) a coloanei.

Te-ai decis? Iată ce trebuie să faci:

Pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să devii membru HUMAN, astfel încât să poți începe cât mai repede antrenamentele în sală, sunt:

1. Lasă-ne un mesaj și te contactăm noi: contact@humanfitness.ro 

2. Programează-te chiar acum pentru o consultație: 0771 600 700

3. Fă-ne o vizită la sală: Bulevardul Unirii 65, Bloc G1

Cum te putem ajuta

Părerile clienților, cartea noastră de vizită

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE