CORECTARE POSTURALĂ

În viața de zi cu zi, neglijăm postura corpului nostru. Atunci când îi acordăm atenție, o facem pentru că ne afectează confortul, imaginea personală sau stima de sine.

Serviciile HUMAN Fitness Clinic includ aducerea și menținerea coloanei vertebrale într-o poziție corectă din punct de vedere anatomic, oricare ar fi problema medicală.

Nu lăsa o problemă ușor de rezolvat să devină o boală cronică!

Ai dureri de spate, gât sau pur și simplu te trezești cu dureri în tot corpul? S-ar putea să ai nevoie de corectare posturală.

Activitățile fizice repetitive, munca la calculator sau statul pe scaun în fiecare zi, antrenamentele sportive incorect realizate, diversele accidente și deviații osteo articulare pe care le suferim, stresul, toate își pun amprenta asupra coloanei vertebrale și modifică poziția neutră a corpului nostru. În acest punct, ai nevoie de corectare posturală. 

Avantajele pe care le vei avea, alegând ședințele de corectare posturală sunt multiple și la fel de valoroase:

  • de la un corp mai drept, mai relaxat și o libertate mai mare de mișcare;
  • până la eliminarea durerilor de spate, optimizarea funcționării organelor interne;
  • creșterea rezistenței organismului, încredere în sine și o bună stare de spirit.

De obicei, atunci când vorbim despre corectare posturală, vorbim stretching, metode de pilates și yoga, dar și de tonifiere și eloganție (decompensarea vertebrală) a coloanei. Despre acestea, poți citi mai multe în Corectarea posturală, între limitele unui corset și libertatea de mișcare.

Antrenamente individuale, sub supravegherea unui membru al echipei HUMAN

exercitii corectare posturala

În „industria” fitnessului, veriga slabă este dezechilibrul dintre sănătate și mișcare.
Conceptul nostru pleacă de la introducerea kinetoterapiei în fitness și, în felul acesta,
ne asigurăm că aplicăm un program complet în funcție de particularitățile, dar și de dorințele fiecăruia.

Cristi Strava, preparator fizic

01.

Programează o consultație de specialitate GRATUITĂ*

Această CONSULTAȚIE constă în:

  • Test de măsurare a procentului și a cantității de grăsime, a procentului de masă musculară, a retenției de apă și a gradului de dezechilibru muscular – acest test se va efectua cu un aparat tip adipometru BX Deluxe cu ultrasunete, singurul care poate arăta exact densitatea fibrei musculare
  • Evaluare posturală și stabilirea deficiențelor de postură
  • Teste de mișcare funcțională, teste de fitness
  • Analiză de nutriție și a stilului de viață

CONSULTAȚIA durează între 45 și 90 de minute și este absolut necesară pentru ca noi să îți cunoaștem starea de sănătate în detaliu.

Prețul consultației este de 50 EURO.

Costul unui abonament pornește de la 220 Euro (antrenament pentru minigrup, cu antrenor personal) sau de la 320 Euro (antrenament individual, cu antrenor personal) și variază în funcție de necesități și de numărul de ședințe incluse, fiind personalizat 100%. Doar în acest mod îți vom putea oferi cele mai bune recomandări pentru antrenamente.

02.

Construim un plan de antrenament adaptat corpului tău

În urma rezultatelor CONSULTAȚIEI, în timpul căreia îți vom exemplifica și metodele de antrenament recomandate, vom construi pentru tine un antrenament adaptat necesităților corpului tău.

Programul 100% personalizat se bazează pe expertiza și implicarea întregii echipe HUMAN, formată din Antrenor, Preparator Fizic, Tehnician Nutriționist, Kinetoterapeut și Chiropractician.

Astfel, vei urma programele potrivite ție, pe care le vei achiziționa știind exact care vor fi beneficiile tale!

03.

Începem ședințele de antrenament

Toate antrenamentele sunt individuale și efectuate sub supravegherea unui Preparator Fizic și a unui Chiropractician.

Ai doar de câștigat!

Și pentru că suntem siguri de calitatea serviciilor, îți garantăm prin contract returnarea sumelor achitate, în caz de orice nemulțumire.

ATENȚIE

Exercițiile fizice efectuate fără supravegherea unui antrenor specializat pot duce la înrăutățirea problemelor articulare, bolilor de oase, osteoporozei, herniei de disc etc.

Părerile clienților, cartea noastră de vizită

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE