ECHIPA

Să vă facem cunoștință cu profesioniștii noștri

CRISTI STRAVA

preparator fizic

Primul contact cu sportul l-a avut în anul 1992, participând la prima competiție sportivă doar un an mai târziu. Cristi Strava a devenit antrenor calificat în 2002.

Din 2003 până în 2009, a călătorit în jurul lumii construind o carieră de Antrenor, Director Sportiv și Speaker în domeniul fitnessului și al nutriției pe vase de croazieră, în Australia, Noua Zeelandă, Fiji, America de Sud, SUA, Tahiti, Bora Bora, Hawaii, Caraibe și Bahamas.

Din 2009 până în 2017, experiența și notorietatea sa îl propulsează în poziția de antrenor și Formator Antrenori în cadrul celebrului club sportiv Arsenal Londra.

În anul 2017, Cristi Strava revine în România și pune bazele primei clinici de fitness din România, HUMAN, lansând pe piața de fitness autohtonă un concept nou și revoluționar, despre care puteți citi mai multe în Concept.

În prezent, este Preparator Fizic pentru sportivi de performanță precum Ion Pascu, Dinu Bucalet și Formator Antrenori, Speaker, Antrenor Personal și Coordonator Programe al echipei HUMAN.

Nicky Matei

NICKY MATEI

antrenor personal

Concurând mulți ani în gimnastică și acum în fitness, Nicky a învățat și a înțeles principiile biomecanicii la un nivel avansat încă din 2011, de când activează ca antrenor personal. Astfel, ea este încrezătoare că poate îmbunătăți stilul tău de viață actual.

După ce a încheiat capitolul Gimnastică de Performanță în 2009, și-a continuat pasiunea pentru fitness, la primul concurs din 2018 devenind vicecampioană națională. Nicky a absolvit Universitatea Canterbury Christ Church – din Marea Britanie, profilul Sport and Exercise Science, ceea ce a generat cariera ei actuală de Antrenor Personal.

Cu experiența și învățăturile deprinse prin lucrul cu oameni de naționalități diferite, caractere unice și nevoi diverse, și totodată cu un mindset care se încadrează perfect în conceptul promovat de Human, Nicky te poate ajuta să îți atingi obiectivele în fitness și să te bucuri de o stare de sănătate optimă. Garantat!

Te provocăm să te lași chiar de azi îndrumat de cunoștințele ei!

Ionuț Popa

IONUȚ POPA

antrenor personal

Chiar dacă a început antrenoratul din 2017, Ionuț Popa este un împătimit mai vechi al sportului având experiență sportivă încă de la vârsta de 12 ani, când a învățat Karate Shotokan, acesta fiind sportul său de suflet, pe care îl practică și în prezent.

Curios din fire, dornic de cunoaștere și cu o permanentă nevoie de autodepășire, a decis să urmeze Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, secția Sport și Performantă Motrică, specializarea Arte Martiale. Înțelegând mult mai bine funcționarea și dezvoltarea continuă a corpului uman, a ajuns să privească altfel lucrurile, să aibă o perspectivă mai largă și complexă asupra a ceea ce își dorea și putea să realizeze în domeniul sport & health life care. Astfel, a ales să devină antrenor personal și promovează la un nivel profesionist, mișcarea ca și parte a unui stil de viață sănătos.

În prezent, Ionuț Popa deține, ca practicant Shotokan, centura neagră, 1 Dan. Pasiunea sa pentru artele marțiale i-a adus victorii remarcabile, obținând titlurile de vicecampion mondial, campion european și multiplu campion național  în cadrul competițiilor oficiale de Karate Shotokan. De asemenea, Ministerul Tineretului și Sportului a apreciat rezultatele sale, acordându-i titlul de „Maestru al Sportului”.

DAN ANTONESCU

kinetoterapeut

Licențiat în Kinetoterapie în anul 2015, în cadrul Universității de Educație Fizică și Sport din București, Dan a continuat să studieze cu pasiune și în profunzime terapia japoneză YUMEIHO, despre care se știe că este o chintesență a procedeelor terapeutice manuale.

Aplicate cu succes în scop profilactic sau corectiv în cadrul terapiei Yumeiho, acestea constau în: tehnici de manipulare osteo-articulare și gimnastică mio-articulară pasivă; procedee de puncto-terapie (în principiu similare celor utilizate în presopunctură și reflexoterapie); tehnici și procedee speciale de masaj; elemente de stretching (întinderi, elongații); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului și staticii; exerciții de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor etc.

Anii de experiență profesională, perfecționarea în metode terapeutice revoluționare, cum ar fi: CUPING (aplicarea de ventuze), BANDAJAREA NEUROMUSCULARĂ, precum și însușirea competențelor de TEHNICIAN MASEUR, l-au ajutat să își desăvârșească practica în YUMEIHO și să o transforme în procedura de bază din portofoliul său de terapeut.

ELENA ALEXANDRA PISICĂ

antrenor personal

Elena este absolventă a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București. Și-a finalizat studiile în domeniul sport și performanță motrică, a continuat cu un masterat în managementul și marketing-ul structurilor, activităților și evenimentelor sportive, fiind într-o pregătire profesională continuă. Este pasionată de dans sportiv, salsa, merengue și bachata.

Debutul în sfera competițională și de antrenorat reprezintă, pentru Elena, cea mai frumoasă, încărcată și deosebită experiență, ea afirmând că este de neegalat. A călătorit în țări precum Rusia, Cehia, Germania, Italia, Ungaria, pentru a participa la competiții de nivel european. A obținut locul I la Campionatul European de latino show și s-a calificat în semifinala Campionatului Mondial.

Pe tot parcursul carierei de antrenor, Elena consideră că și-a dezvoltat multiple calități, învățând să fie profesor, psiholog, îndrumător, un ghid de educare a copiilor și tinerilor cu care a lucrat de-a lungul vremii, formând sportivi cu o conduită ireproșabilă. Crescând odată cu generațiile pe care le-a antrenat, aceasta a reușit să își mărească aria de lucru și în sectorul de activitate al adulților, motivată fiind de noile metode prin care își poate aplica și împărtăși toate cunoștințele.

Una dintre cele mai mari dorințe ale Elenei este de a ajuta la consolidarea unor generații sănătoase, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, considerând că acest lucru este posibil indiferent de vârsta la care se acționează.

Mircea Gavrila

Mircea Gavrilă

antrenor personal

Mircea a început să practice sport încă de la vârsta de 6 ani. Fotbalul a fost alegerea lui de atunci, devenind pe parcurs vicecampion național U14 și U15.

Primul contact cu sala de fitness l-a avut la vârsta de 14 ani, în cadrul antrenamentelor de club.

La 19 ani, a absolvit Liceul cu Program Sportiv Mircea Eliade, din București. În urma cursurilor, a primit și prima sa certificare, aceea de Instructor Sportiv de Fotbal. A urmat apoi Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București – Facultatea de Kinetoterapie.

Mircea este și Instructor de Fitness acreditat Move On.

Leonardo Costache

Leonardo Costache

antrenor personal

Leo este cel mai ”exotic” antrenor Human, fiind născut pe data de 12 iulie 1983, în toiul iernii. De ce? Pentru că locul nașterii este Buenos Aires, Argentina, unde în luna iulie este iarnă. Leo provine dintr-o veche familie de artiști de circ, a noua generație pe linie maternă.

A început prin a se antrena pentru a deveni jongleur, meserie care necesită multă răbdare, până poți să coordonezi perfect mișcările și, în cele din urmă, să prinzi mingile, cercurile sau făcliile jonglate.
Leo a făcut cunoștință cu sala de fitness la vârsta de 15 ani. Dragostea față de exercițiile fizice exista deja de când era mic și făcea pregătiri pentru a intra în arena circului. Dar ceea ce l-a cucerit cu adevărat a fost faptul că sala de fitness, aparatele și cunoașterea fizicului uman i-au deschis noi orizonturi, noi posibilități pentru a-și remodela corpul, exact așa cum își dorea.

Leo are 3 mari pasiuni: circul, filmele și mișcarea. Astfel, a urmat Facultatea de Arte, secția Regie-Film.  În  timp, a început să exerseze numere de circ bazate mai mult pe forță și mai puțin pe jonglerie. Astfel, în prezent deține 3 Recorduri single GUINNESS și 1 Record GUINNESS împreună cu soția sa. Pentru a se menține în formă, Leo urmează constant un regim de antrenament serios, dar și o dietă alimentară strictă.

Din cauza pandemiei, turneele pe care urma să le facă împreună cu soția prin lume au fost anulate. A profitat de ocazie pentru a-și îndeplini un vis mai vechi, acela de a deveni ANTRENOR PERSONAL CERTIFICAT. Ca membru al echipei Human, are ocazia de a le împărtăși și celorlalți din tainele remodelării corporale și ale unei vieți armonioase. ”Să trăiești în corpul pe care ți-l dorești este cu adevărat ceva unic. Îți dă încredere să pășești în viață, fără să-ți fie frică de nimic. Viața nu înseamnă doar să fii, ci să fii tot ceea ce poți fi!” ne transmite Leo.

Iulian Orbeanu_antrenor personal Human

Iulian Orbeanu

antrenor personal

Iulian a urmat liceul cu program sportiv din Galați. În 2019, a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Pitești, specializarea SPM (Sport și Performanță motrică).

A început să practice baschet de performanță la vârsta de 13 ani. A participat la Campionatele Europene cu echipa națională a României, la categoriile U16, U18, U20. Înainte de a împlini vârsta de 23 de ani, a ocupat locul 8 la Universiada de la Shenzen – China din 2011 și locul 6 la Universiada de la Kazan – Rusia din 2013, alături de echipa națională a României.

În 2008, a debutat în Liga Națională de Baschet la Steaua București, iar din 2015, a devenit membru al echipei naționale de seniori.

Viorel Sandu

Viorel Sandu

antrenor personal

Absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, cu specializarea Dans Sportiv, Viorel are o experiență de peste 14 ani în dansul sportiv de performanță. Este multiplu campion cu rezultate atât la concursurile internaționale ale World Dance Sport Federation, cât și la concursurile și campionatele naționale. A fost arbitru de dans sportiv, iar din 2010, a început să activeze ca antrenor de dans.

Deoarece și-a dorit să înțeleagă mai bine biomecanica mișcării și prevenirea accidentărilor în sport, a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, secția de Kinetoterapie. Timp de 2 ani, a fost fiziokinetoterapeut.

De asemenea, a absolvit cursuri de maseur, tehnician nutriționist, antrenor personal, instructor de fitness și aerobic. Viorel se mândrește și cu numeroase specializări în BOSU, ZUMBA, Strong by Zumba, ZUMBA KIDS, având o experiență vastă în domeniu.

Viorel este un susținător al stilului de viață activ, sănătos și energic, și crede cu tărie în conceptul de fitness personalizat, în funcție de necesitățile și dorințele cursanților.

Raluca Preda

Raluca Preda

antrenor personal

Raluca a început să practice gimnastică la vârsta de 4 ani, descoperindu-și ulterior pasiunea pentru dans. Timp de 14 ani, a practicat balet, dans contemporan și street dance. 

A absolvit cursul de Instructor de Aerobic în 2016. Este pasionată de conceptul Aerobic Dance&Step și a participat la numeroase cursuri de specializare și convenții internaționale de fitness. Raluca este antrenor personal din anul 2019. 

Majoritatea competițiilor de dans pe care le-a câștigat au presupus muncă în echipă, de aceea consideră că împreună suntem mai buni. Excepție fac concursurile de Dance Aerobic la care a participat în ultimii ani (Locul 1 la Move On Fitness Planet 2019, România, Locul 4 la EuroEducation Convention 2019, Franța, Locul 3 la Pro-Fit Convention 2020, Ucraina), care au învățat-o că doar prin practică și perseverență se poate progresa.

Raluca Preda: “Cred și îmi doresc să inspir oamenilor iubirea pentru orice formă de mișcare, cu atât mai mult cu cât programele pe antrenament pe care le urmează sunt adaptate nevoilor și dorințelor lor, așa cum se întâmplă la Human Fitness Clinic!”

Iohana Jipa

Iohana-Gabriela Jipa

antrenor personal

Iohana practică sport de performanță (Karate) de la vârsta de 5 ani. Consideră că acest sport se potrivește cu firea ei, cu precădere pentru disciplina pe care o impune. În perioada 2000-2007, a participat la multe campionate de Karate. A obținut diferite medalii și premii, printre care și titlul de vicecampioană. A făcut pasul către fitness în 2013.

În prezent, pe lângă o carieră de antrenor personal, este masterand în psihologie. Legătura creată între sport și psihologie a ajutat-o să obțină rezultate mult mai bune atât în propriile antrenamente, cât și în cele ale oamenilor cu care lucrează.

Acesta este unul din principalele motive pentru care a ales să facă parte din echipa HUMAN Fitness Clinic. Conceptul unic și programul personalizat de antrenamente oferă oamenilor mult mai mult decât fitness, iar călătoria lor este complexă.

Adrian Vatră

antrenor personal

Primul contact cu lumea sportului l-a avut în jurul vârstei de 5 ani, când a început să practice tenis. Adrian este absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București. A finalizat studiile în ramura Sport și Performanță Motrică cu specializare în Atletism, sport practict la nivel de performanță.

Cucerit de această disciplină sportivă și din dorința de a deveni mai bun, Adrian a reușit să obțină titlul de vicecampion național la proba de săritură în lungime, în cadrul Campionatelor Naționale de Atletism.

Fitness-ul face parte din rutina lui Adrian de peste 8 ani. Primul contact cu antrenoratul a fost în 2017, cu antrenamente variate, inclusiv Calisthenics și Functional Training.

Și-a obținut apoi certificarea de Antrenor Personal și Instructor de fitness/aerobic. Adrian continuă să studieze princiipiile biomecanicii, nutriția și masajul pentru a acoperi un spectru cât mai larg în ceea ce privește antrenamentul fizic, dar și recuperarea după efort. La fel ca ceilalți membri ai echipei HUMAN, investește permanent în dezvoltarea personală și în promovarea mișcării ca parte dintr-un stil de viață sănătos.

Se pregătește constant pentru competițiile din cadrul Federației de Culturism și Fitness.

Constantin Zaharia

Constantin Zaharia

antrenor personal

Constantin practică tenis de câmp și tir sportiv de la vârsta de 7 ani.

Cele mai bune rezultate le-a obținut la tir sportiv, câștigând numeroase concursuri.
În 2014, a obținut titlul de Campion Național.

În prezent, pasiunea lui cea mai mare este fitness-ul, pe care îl practică la nivel profesionist începând cu anul 2015.

Pasionat de sport și interesat de o alimentație sănătoasă, Constantin a obținut certificări ca Antrenor Personal și Tehnician Nutriționist.

corectare posturală bucurești

EVALUARE inclusă

în primul abonament achiziționat

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE

PROGRAM 100% PERSONALIZAT