ECHIPA

Să vă facem cunoștință cu profesioniștii noștri

CRISTI STRAVA

preparator fizic

Primul contact cu sportul l-a avut în anul 1992, participând la prima competiție sportivă doar un an mai târziu. Cristi Strava a devenit antrenor calificat în 2002.

Din 2003 până în 2009, a călătorit în jurul lumii construind o carieră de Antrenor, Director Sportiv și Speaker în domeniul fitnessului și al nutriției pe vase de croazieră, în Australia, Noua Zeelandă, Fiji, America de Sud, SUA, Tahiti, Bora Bora, Hawaii, Caraibe și Bahamas.

Din 2009 până în 2017, experiența și notorietatea sa îl propulsează în poziția de antrenor și Formator Antrenori în cadrul celebrului club sportiv Arsenal Londra.

În anul 2017, Cristi Strava revine în România și pune bazele primei clinici de fitness din România, HUMAN, lansând pe piața de fitness autohtonă un concept nou și revoluționar, despre care puteți citi mai multe în Concept.

În prezent, este Preparator Fizic pentru sportivi de performanță precum Ion Pascu, Dinu Bucalet și Formator Antrenori, Speaker, Antrenor Personal și Coordonator Programe al echipei HUMAN.

Nicky Matei

NICKY MATEI

antrenor personal

Concurând mulți ani în gimnastică și acum în fitness, Nicky a învățat și a înțeles principiile biomecanicii la un nivel avansat încă din 2011, de când activează ca antrenor personal. Astfel, ea este încrezătoare că poate îmbunătăți stilul tău de viață actual.

După ce a încheiat capitolul Gimnastică de Performanță în 2009, și-a continuat pasiunea pentru fitness, la primul concurs din 2018 devenind vicecampioană națională. Nicky a absolvit Universitatea Canterbury Christ Church – din Marea Britanie, profilul Sport and Exercise Science, ceea ce a generat cariera ei actuală de Antrenor Personal.

Cu experiența și învățăturile deprinse prin lucrul cu oameni de naționalități diferite, caractere unice și nevoi diverse, și totodată cu un mindset care se încadrează perfect în conceptul promovat de Human, Nicky te poate ajuta să îți atingi obiectivele în fitness și să te bucuri de o stare de sănătate optimă. Garantat!

Te provocăm să te lași chiar de azi îndrumat de cunoștințele ei!

DAN ANTONESCU

kinetoterapeut

Licențiat în Kinetoterapie în anul 2015, în cadrul Universității de Educație Fizică și Sport din București, Dan a continuat să studieze cu pasiune și în profunzime terapia japoneză YUMEIHO, despre care se știe că este o chintesență a procedeelor terapeutice manuale.

Aplicate cu succes în scop profilactic sau corectiv în cadrul terapiei Yumeiho, acestea constau în: tehnici de manipulare osteo-articulare și gimnastică mio-articulară pasivă; procedee de puncto-terapie (în principiu similare celor utilizate în presopunctură și reflexoterapie); tehnici și procedee speciale de masaj; elemente de stretching (întinderi, elongații); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului și staticii; exerciții de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor etc.

Anii de experiență profesională, perfecționarea în metode terapeutice revoluționare, cum ar fi: CUPING (aplicarea de ventuze), BANDAJAREA NEUROMUSCULARĂ, precum și însușirea competențelor de TEHNICIAN MASEUR, l-au ajutat să își desăvârșească practica în YUMEIHO și să o transforme în procedura de bază din portofoliul său de terapeut.

Leonardo Costache

LEONARDO COSTACHE

antrenor personal

Leo este cel mai ”exotic” antrenor Human, fiind născut pe data de 12 iulie 1983, în toiul iernii. De ce? Pentru că locul nașterii este Buenos Aires, Argentina, unde în luna iulie este iarnă. Leo provine dintr-o veche familie de artiști de circ, a noua generație pe linie maternă.

A început prin a se antrena pentru a deveni jongleur, meserie care necesită multă răbdare, până poți să coordonezi perfect mișcările și, în cele din urmă, să prinzi mingile, cercurile sau făcliile jonglate.
Leo a făcut cunoștință cu sala de fitness la vârsta de 15 ani. Dragostea față de exercițiile fizice exista deja de când era mic și făcea pregătiri pentru a intra în arena circului. Dar ceea ce l-a cucerit cu adevărat a fost faptul că sala de fitness, aparatele și cunoașterea fizicului uman i-au deschis noi orizonturi, noi posibilități pentru a-și remodela corpul, exact așa cum își dorea.

Leo are 3 mari pasiuni: circul, filmele și mișcarea. Astfel, a urmat Facultatea de Arte, secția Regie-Film.  În  timp, a început să exerseze numere de circ bazate mai mult pe forță și mai puțin pe jonglerie. Astfel, în prezent deține 3 Recorduri single GUINNESS și 1 Record GUINNESS împreună cu soția sa. Pentru a se menține în formă, Leo urmează constant un regim de antrenament serios, dar și o dietă alimentară strictă.

Din cauza pandemiei, turneele pe care urma să le facă împreună cu soția prin lume au fost anulate. A profitat de ocazie pentru a-și îndeplini un vis mai vechi, acela de a deveni ANTRENOR PERSONAL CERTIFICAT. Ca membru al echipei Human, are ocazia de a le împărtăși și celorlalți din tainele remodelării corporale și ale unei vieți armonioase. ”Să trăiești în corpul pe care ți-l dorești este cu adevărat ceva unic. Îți dă încredere să pășești în viață, fără să-ți fie frică de nimic. Viața nu înseamnă doar să fii, ci să fii tot ceea ce poți fi!” ne transmite Leo.

Viorel Sandu

VIOREL SANDU

antrenor personal

Absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, cu specializarea Dans Sportiv, Viorel are o experiență de peste 14 ani în dansul sportiv de performanță. Este multiplu campion cu rezultate atât la concursurile internaționale ale World Dance Sport Federation, cât și la concursurile și campionatele naționale. A fost arbitru de dans sportiv, iar din 2010, a început să activeze ca antrenor de dans.

Deoarece și-a dorit să înțeleagă mai bine biomecanica mișcării și prevenirea accidentărilor în sport, a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, secția de Kinetoterapie. Timp de 2 ani, a fost fiziokinetoterapeut.

De asemenea, a absolvit cursuri de maseur, tehnician nutriționist, antrenor personal, instructor de fitness și aerobic. Viorel se mândrește și cu numeroase specializări în BOSU, ZUMBA, Strong by Zumba, ZUMBA KIDS, având o experiență vastă în domeniu.

Viorel este un susținător al stilului de viață activ, sănătos și energic, și crede cu tărie în conceptul de fitness personalizat, în funcție de necesitățile și dorințele cursanților.

Raluca Preda

RALUCA PREDA

antrenor personal

Raluca a început să practice gimnastică la vârsta de 4 ani, descoperindu-și ulterior pasiunea pentru dans. Timp de 14 ani, a practicat balet, dans contemporan și street dance. 

A absolvit cursul de Instructor de Aerobic în 2016. Este pasionată de conceptul Aerobic Dance&Step și a participat la numeroase cursuri de specializare și convenții internaționale de fitness. Raluca este antrenor personal din anul 2019. 

Majoritatea competițiilor de dans pe care le-a câștigat au presupus muncă în echipă, de aceea consideră că împreună suntem mai buni. Excepție fac concursurile de Dance Aerobic la care a participat în ultimii ani (Locul 1 la Move On Fitness Planet 2019, România, Locul 4 la EuroEducation Convention 2019, Franța, Locul 3 la Pro-Fit Convention 2020, Ucraina), care au învățat-o că doar prin practică și perseverență se poate progresa.

Raluca Preda: “Cred și îmi doresc să inspir oamenilor iubirea pentru orice formă de mișcare, cu atât mai mult cu cât programele pe antrenament pe care le urmează sunt adaptate nevoilor și dorințelor lor, așa cum se întâmplă la Human Fitness Clinic!”

Bogdan Trandafir antrenor personal

BOGDAN TRANDAFIR

antrenor personal

Bogdan este pasionat de mic de activitățile fizice. A început să facă mișcare la nivel profesionist în 2004, ca jucător de rugby. A câștigat titlul de campion național la acest sport.

Rugby-ul l-a făcut să realizeze cât de mult poate influența mișcarea calitatea vieții unei persoane, atât starea fizică de sănătate a organismului, cât și cea psihică. 

Mai târziu, din dorința de a-i îndruma și pe ceilalți pe acest drum, spre un stil de viață sănătos, s-a îndreptat către sala de fitness ca antrenor. Bogdan este o persoană optimistă, conștiincioasă și responsabilă.

Astfel, el are experiența și pregătirea necesare pentru a identifica cele mai potrivite și eficiente exerciții fizice. Bogdan poate adapta antrenamentele în funcție de obiectivele și necesitățile fiecărei persoane, astfel încât acestea să conducă la o evoluție benefică în plan fizic și mintal.

Constantin Zaharia

CONSTANTIN ZAHARIA

antrenor personal

Constantin practică tenis de câmp și tir sportiv de la vârsta de 7 ani.

Cele mai bune rezultate le-a obținut la tir sportiv, câștigând numeroase concursuri.
În 2014, a obținut titlul de Campion Național.

În prezent, pasiunea lui cea mai mare este fitness-ul, pe care îl practică la nivel profesionist începând cu anul 2015.

Pasionat de sport și interesat de o alimentație sănătoasă, Constantin a obținut certificări ca Antrenor Personal și Tehnician Nutriționist.

David Matei antrenor personal Human

DAVID MATEI

antrenor personal

David face sport din 2014. A practicat fotbal de performanță la C.S.S Târgoviște, calificându-se în Liga Elitelor U19. A urmat Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport.

Petrecând foarte mult timp la sală, a observat că persoanele care se antrenează nu lucrează neapărat și pentru remedierea deficiențelor posturale. În general, exercițiile efectuate erau inutile sau executate incorect, în moduri periculoase, care îi expuneau accidentărilor.

Din dorința de a ajuta oamenii să facă sport eficient și sănătos, a devenit antrenor personal. În urma cursurilor de antrenorat, David a învățat să îmbine elementele de kinetoterapie și fitness în programe adaptate nevoilor persoanelor cu care lucrează. Poate susține antrenamente ce combină exerciții de anduranță-cardio și hipertrofie.

Personalizarea exercițiilor o face ținând cont atât de deficiențele fiecăruia, cât și de forma sportivă și de obiectivele de mișcare propuse (exact cum este și conceptul HUMAN).

Implicarea, devotamentul și perfecționismul caracterizează antrenamentele conduse de David Matei.

CĂTĂLIN ZGORȚEA

antrenor personal

De mic, Cătălin a fost pasionat de mișcare și de un stil de viață sănătos. Astfel, a absolvit cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport în anul 2012. Doi ani mai târziu, a urmat și un program de masterat în sport.

O perioadă de timp a lucrat ca profesor de educație fizică și sport. Apoi a plecat în Qatar, ca antrenor personal. În perioada 2016-2018, a revenit în România ca profesor.

În anul 2017, a început un curs de specializare ca antrenor personal în cadrul Asociației Internaționale a Științei Sportului (ISSA), din California. După absolvirea cursului, și-a completat studiile cu noi certificări: Fitness Nutrition Specialist și Senior Fitness Specialist.

În 2019, Cătălin a participat la o serie de probe pentru a ocupa poziția de preparator fizic în cadrul Academiei de Poliție din Abu Dhabi. În timp ce antrena în Emiratele Arabe Unite, a continuat și cursurile ISSA, și anume:

  • Corective Exercise Specialist – curs axat pe exerciții de corectare posturală și pe corectitudinea executării exercițiilor;
  • Transformation Specialist – curs despre și pentru latura psihică a individului;
  • Certified Genetics Based Program Designer – curs pentru cei care vor să ducă individualizarea în cadrul propriei dezvoltări la un nivel mai ridicat decât până acum.

Cătălin consideră că o viață sănătoasă trebuie să înceapă de la o vârstă fragedă, motiv pentru care în 2021 a obținut o nouă certificare, cea de Youth Fitness Trainer.

”Trebuie să ne dezvoltăm continuu pentru a putea ajuta cât mai mult și mai eficient orice persoană cu care urmează să lucrăm ca antrenori”, declară Cătălin.

Catalin Micu antrenor personal Human

CĂTĂLIN MICU

antrenor personal

Pasionat de sport, Cătălin a început să se antreneze de la o vârstă foarte fragedă. A început antrenoratul în 2017, atât în fitness, cât și în calisthenics-gimnastică.

A participat la mai multe concursuri de Freestyle Calisthenics și Weighed Calisthenics, câștigând mai multe competiții.

În prezent, continuă să fie angrenat în diferite competiții, în paralel cu activitatea de antrenorat.  

Membru al echipei HUMAN, Cătălin este întotdeauna concentrat pe corectitudinea tehnicii de antrenament, fiind foarte atent chiar și la cele mai mici detalii.  

“Dacă vrei să progresezi, trebuie mai întâi să începi”, declară Cătălin.

Alex Tatu antrenor personal

ALEX TATU

antrenor personal

Pasionat de sport încă de la o vârstă fragedă, Alex și-a făcut debutul în lumea sportului cu antrenamentele de fotbal. Deși calitățile fizice îi permiteau să facă față antrenamentelor și chiar să exceleze în acest sport, Alex simțea că nu se regăsește complet pe gazon, în ghetele de fotbal. Astfel, în timp, a ajuns la polul diametral opus, unde mingea se joacă cu mâna, nu cu piciorul. Este vorba despre baschet, sport pe care Alex l-a practicat o lungă perioadă de timp.

După ce clubul la care activa s-a desființat, atenția lui s-a îndreptat către sala de fitness. În 2014, la vârsta de 19 ani, a absolvit cursurile de Antrenor Personal, începând cariera de antrenor.

În același timp, spiritul competitiv acumulat în anii în care a practicat fotbal și baschet l-a împins să pășească pe scena mare a fitness-ului. Astfel, Alex a participat la categoria “Mens phisique” în cadrul competiției UK BFF, în Anglia, obținând un loc pe podium. În prezent, acesta se pregătește pentru campionatele naționale, aspirând la titlul de campion.

Alex consideră că sportul și alimentația sănătoasă oferă oamenilor oportunitatea de a se bucura din plin de viață și de a înțelege conceptul de “a trăi”, nu doar de “a exista”.

Alex stăpânește metode diferite de antrenament și are competențele necesare pentru a ajuta persoanele care vin la sală să își atingă obiectivele propuse: de la corectare posturală la hipertrofie musculară, slăbire și tonifiere corporală.

Stefan Ila antrenor personal

ȘTEFAN ILA

antrenor personal

Pasionat de mișcare, Ștefan a început să meargă la înot de la vârsta de 9 ani. Timp de 4 ani, a practicat acest sport la nivel de performanță, câștigând câteva competiții.

Atunci când a realizat că fotbalul era de fapt sportul lui preferat, a pornit pe acest drum cu aceeași perseverență. Ștefan s-a antrenat timp de 7 ani cu diferite echipe din Prahova: CSM Ploiești, Petrolul Ploiești, CS Conpet Ploiești.

În 2016, a început cursurile de antrenor personal și tehnician nutriționist. Din acel moment, fitness-ul și stilul de viață sănătos au devenit noua lui preocupare și pasiune.

Prin antrenamentele pe care le susține, Ștefan a ajutat numeroase persoane să își atingă obiectivele de mișcare și să regăsească starea de bine, fizică și psihică. Deviza lui este ”Sportul înseamnă sănătate și toată lumea ar trebui să-l practice”.

EVALUARE inclusă

în primul abonament achiziționat

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE

PROGRAM 100% PERSONALIZAT