ECHIPA

Să vă facem cunoștință cu profesioniștii noștri

CRISTI STRAVA

preparator fizic

Primul contact cu sportul l-a avut în anul 1992, participând la prima competiție sportivă doar un an mai târziu. Cristi Strava a devenit antrenor calificat în 2002.

Din 2003 până în 2009, a călătorit în jurul lumii construind o carieră de Antrenor, Director Sportiv și Speaker în domeniul fitnessului și al nutriției pe vase de croazieră, în Australia, Noua Zeelandă, Fiji, America de Sud, SUA, Tahiti, Bora Bora, Hawaii, Caraibe și Bahamas.

Din 2009 până în 2017, experiența și notorietatea sa îl propulsează în poziția de antrenor și Formator Antrenori în cadrul celebrului club sportiv Arsenal Londra.

În anul 2017, Cristi Strava revine în România și pune bazele primei clinici de fitness din România, HUMAN, lansând pe piața de fitness autohtonă un concept nou și revoluționar, despre care puteți citi mai multe în Concept.

În prezent, este Preparator Fizic pentru sportivi de performanță precum Ion Pascu, Dinu Bucalet și Formator Antrenori, Speaker, Antrenor Personal și Coordonator Programe al echipei HUMAN.

Nicky Matei

NICKY MATEI

antrenor personal

Concurând mulți ani în gimnastică și acum în fitness, Nicky a învățat și a înțeles principiile biomecanicii la un nivel avansat încă din 2011, de când activează ca antrenor personal. Astfel, ea este încrezătoare că poate îmbunătăți stilul tău de viață actual.

După ce a încheiat capitolul Gimnastică de Performanță în 2009, și-a continuat pasiunea pentru fitness, la primul concurs din 2018 devenind vicecampioană națională. Nicky a absolvit Universitatea Canterbury Christ Church – din Marea Britanie, profilul Sport and Exercise Science, ceea ce a generat cariera ei actuală de Antrenor Personal.

Cu experiența și învățăturile deprinse prin lucrul cu oameni de naționalități diferite, caractere unice și nevoi diverse, și totodată cu un mindset care se încadrează perfect în conceptul promovat de Human, Nicky te poate ajuta să îți atingi obiectivele în fitness și să te bucuri de o stare de sănătate optimă. Garantat!

Te provocăm să te lași chiar de azi îndrumat de cunoștințele ei!

Stefan Constantin antrenor personal Human Fitness Clinic

ȘTEFAN CONSTANTIN

antrenor personal

Ștefan este licențiat în sport și în kinetoterapie, terminând, cu succes, următoarele cursuri:

  • Masterul ”Recuperare și reeducare motrică și somato-funcțională”, în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport – U.N.E.F.S.
  • ”Investigation Practice” și ”Animation as a learning tool”, la Universitatea Via University College Viborg din Danemarca, cursuri cu perspectivă psihopedagogică și cu aplicabilitate în sport, recuperare medicală și educație fizică
  • ”Basic Body Awareness Methodology”, la Hogskolen I Bergen, în Norvegia

Timp de 6 ani, a lucrat ca specialist în mișcare și kinetoterapeut în spitalul Rigshospitalet, din Danemarca și a colaborat cu diverse clinici de recuperare medicală (”Fysioform”) și cu centrele ”Fitness DK”, unde a activat ca antrenor personal, spinning instructor, step instructor, instructor pilates, antrenor atletism și profesor de sport.

Ștefan include în programele de antrenament și:
• metoda Pilates, având 5 ani de experiență în practicarea și predarea pilates mat și pilates reformer
• elemente de manipulare osteo-articulară, gimnastică mio-articulară pasivă, stretching, elongații, fiind și terapeut Yumeiho

Ștefan poate aborda fiecare protocol de antrenament într-o manieră holistică. Datorită expertizei în kinetoterapie, poate elabora programe de exerciții individualizate, cu scopul de a asigura trecerea de la deficit funcțional la status fiziologic normal și, mai departe, spre performanță motrică și sportivă. Pasionat de mișcare, Ștefan practică: fitness, atletism, ciclism, înot, ski, windsurf, participând și la competiții. 

Leonardo Costache

LEONARDO COSTACHE

antrenor personal

Leo este cel mai ”exotic” antrenor Human, fiind născut pe data de 12 iulie 1983, în toiul iernii. De ce? Pentru că locul nașterii este Buenos Aires, Argentina, unde în luna iulie este iarnă. Leo provine dintr-o veche familie de artiști de circ, a noua generație pe linie maternă.

A început prin a se antrena pentru a deveni jongleur, meserie care necesită multă răbdare, până poți să coordonezi perfect mișcările și, în cele din urmă, să prinzi mingile, cercurile sau făcliile jonglate.
Leo a făcut cunoștință cu sala de fitness la vârsta de 15 ani. Dragostea față de exercițiile fizice exista deja de când era mic și făcea pregătiri pentru a intra în arena circului. Dar ceea ce l-a cucerit cu adevărat a fost faptul că sala de fitness, aparatele și cunoașterea fizicului uman i-au deschis noi orizonturi, noi posibilități pentru a-și remodela corpul, exact așa cum își dorea.

Leo are 3 mari pasiuni: circul, filmele și mișcarea. Astfel, a urmat Facultatea de Arte, secția Regie-Film.  În  timp, a început să exerseze numere de circ bazate mai mult pe forță și mai puțin pe jonglerie. Astfel, în prezent deține 3 Recorduri single GUINNESS și 1 Record GUINNESS împreună cu soția sa. Pentru a se menține în formă, Leo urmează constant un regim de antrenament serios, dar și o dietă alimentară strictă.

Din cauza pandemiei, turneele pe care urma să le facă împreună cu soția prin lume au fost anulate. A profitat de ocazie pentru a-și îndeplini un vis mai vechi, acela de a deveni ANTRENOR PERSONAL CERTIFICAT. Ca membru al echipei Human, are ocazia de a le împărtăși și celorlalți din tainele remodelării corporale și ale unei vieți armonioase. ”Să trăiești în corpul pe care ți-l dorești este cu adevărat ceva unic. Îți dă încredere să pășești în viață, fără să-ți fie frică de nimic. Viața nu înseamnă doar să fii, ci să fii tot ceea ce poți fi!” ne transmite Leo.

Viorel Sandu

VIOREL SANDU

antrenor personal

Absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, cu specializarea Dans Sportiv, Viorel are o experiență de peste 14 ani în dansul sportiv de performanță. Este multiplu campion cu rezultate atât la concursurile internaționale ale World Dance Sport Federation, cât și la concursurile și campionatele naționale. A fost arbitru de dans sportiv, iar din 2010, a început să activeze ca antrenor de dans.

Deoarece și-a dorit să înțeleagă mai bine biomecanica mișcării și prevenirea accidentărilor în sport, a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, secția de Kinetoterapie. Timp de 2 ani, a fost fiziokinetoterapeut.

De asemenea, a absolvit cursuri de maseur, tehnician nutriționist, antrenor personal, instructor de fitness și aerobic. Viorel se mândrește și cu numeroase specializări în BOSU, ZUMBA, Strong by Zumba, ZUMBA KIDS, având o experiență vastă în domeniu.

Viorel este un susținător al stilului de viață activ, sănătos și energic, și crede cu tărie în conceptul de fitness personalizat, în funcție de necesitățile și dorințele cursanților.

Razvan Nicolae

RĂZVAN NICOLAE

antrenor personal

Răzvan a luat contact cu lumea sportului în copilărie, datorită pasiunii sale pentru fotbal. Motivat de dorința de a avea mereu un stil de viață activ, dar și de a insufla celor din jur plăcerea de a face mișcare, Răzvan a decis să urmeze cursurile Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, din București. El a ales specializarea ”Educaţie fizică şi sportivă”, apoi a terminat și cursurile de masterat ”Performanţă în Sport”, tot în cadrul UNEFS. Intenționând să aibă o carieră în fitness și antrenorat, Răzvan a absolvit și:

  • cursul de Instructor de Fitness de la Universitatea Naționala de Educație Fizică și Sport, din București;
  • cursul de Instructor Stretching, la Move On Fitness Education.

În plus, a urmat Cursul de Tehnician Nutriționist, la Fitness Scandinavia School. Răzvan este un antrenor ambițios, dedicat, empatic, dar totodată ferm în relaţia cu cei pe care îi antrenează. Își tratează fiecare partener de antrenament cu o atenție deosebită, ajutându-l să-și cunoască și să își depășească limitările fizice și psihice. El elaborează planuri personalizate, atât în ceea ce privește programul de antrenament, cât și cel de alimentație, astfel încât obiectivele fiecărei persoane să fie atinse cât mai repede și cu ușurință.

Bogdan Trandafir antrenor personal

BOGDAN TRANDAFIR

antrenor personal

Bogdan este pasionat de mic de activitățile fizice. A început să facă mișcare la nivel profesionist în 2004, ca jucător de rugby. A câștigat titlul de campion național la acest sport.

Rugby-ul l-a făcut să realizeze cât de mult poate influența mișcarea calitatea vieții unei persoane, atât starea fizică de sănătate a organismului, cât și cea psihică. 

Mai târziu, din dorința de a-i îndruma și pe ceilalți pe acest drum, spre un stil de viață sănătos, s-a îndreptat către sala de fitness ca antrenor. Bogdan este o persoană optimistă, conștiincioasă și responsabilă.

Astfel, el are experiența și pregătirea necesare pentru a identifica cele mai potrivite și eficiente exerciții fizice. Bogdan poate adapta antrenamentele în funcție de obiectivele și necesitățile fiecărei persoane, astfel încât acestea să conducă la o evoluție benefică în plan fizic și mintal.

DAN ANTONESCU

kinetoterapeut

Licențiat în Kinetoterapie în anul 2015, în cadrul Universității de Educație Fizică și Sport din București, Dan a continuat să studieze cu pasiune și în profunzime terapia japoneză YUMEIHO, despre care se știe că este o chintesență a procedeelor terapeutice manuale.

Aplicate cu succes în scop profilactic sau corectiv în cadrul terapiei Yumeiho, acestea constau în: tehnici de manipulare osteo-articulare și gimnastică mio-articulară pasivă; procedee de puncto-terapie (în principiu similare celor utilizate în presopunctură și reflexoterapie); tehnici și procedee speciale de masaj; elemente de stretching (întinderi, elongații); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului și staticii; exerciții de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor etc.

Anii de experiență profesională, perfecționarea în metode terapeutice revoluționare, cum ar fi: CUPING (aplicarea de ventuze), BANDAJAREA NEUROMUSCULARĂ, precum și însușirea competențelor de TEHNICIAN MASEUR, l-au ajutat să își desăvârșească practica în YUMEIHO și să o transforme în procedura de bază din portofoliul său de terapeut.

David Matei antrenor personal Human

DAVID MATEI

antrenor personal

David face sport din 2014. A practicat fotbal de performanță la C.S.S Târgoviște, calificându-se în Liga Elitelor U19. A urmat Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport.

Petrecând foarte mult timp la sală, a observat că persoanele care se antrenează nu lucrează neapărat și pentru remedierea deficiențelor posturale. În general, exercițiile efectuate erau inutile sau executate incorect, în moduri periculoase, care îi expuneau accidentărilor.

Din dorința de a ajuta oamenii să facă sport eficient și sănătos, a devenit antrenor personal. În urma cursurilor de antrenorat, David a învățat să îmbine elementele de kinetoterapie și fitness în programe adaptate nevoilor persoanelor cu care lucrează. Poate susține antrenamente ce combină exerciții de anduranță-cardio și hipertrofie.

Personalizarea exercițiilor o face ținând cont atât de deficiențele fiecăruia, cât și de forma sportivă și de obiectivele de mișcare propuse (exact cum este și conceptul HUMAN).

Implicarea, devotamentul și perfecționismul caracterizează antrenamentele conduse de David Matei.

Alex Tatu antrenor personal

ALEX TATU

antrenor personal

Pasionat de sport încă de la o vârstă fragedă, Alex și-a făcut debutul în lumea sportului cu antrenamentele de fotbal. Deși calitățile fizice îi permiteau să facă față antrenamentelor și chiar să exceleze în acest sport, Alex simțea că nu se regăsește complet pe gazon, în ghetele de fotbal. Astfel, în timp, a ajuns la polul diametral opus, unde mingea se joacă cu mâna, nu cu piciorul. Este vorba despre baschet, sport pe care Alex l-a practicat o lungă perioadă de timp.

După ce clubul la care activa s-a desființat, atenția lui s-a îndreptat către sala de fitness. În 2014, la vârsta de 19 ani, a absolvit cursurile de Antrenor Personal, începând cariera de antrenor.

În același timp, spiritul competitiv acumulat în anii în care a practicat fotbal și baschet l-a împins să pășească pe scena mare a fitness-ului. Astfel, Alex a participat la categoria “Mens phisique” în cadrul competiției UK BFF, în Anglia, obținând un loc pe podium. În prezent, acesta se pregătește pentru campionatele naționale, aspirând la titlul de campion.

Alex consideră că sportul și alimentația sănătoasă oferă oamenilor oportunitatea de a se bucura din plin de viață și de a înțelege conceptul de “a trăi”, nu doar de “a exista”.

Alex stăpânește metode diferite de antrenament și are competențele necesare pentru a ajuta persoanele care vin la sală să își atingă obiectivele propuse: de la corectare posturală la hipertrofie musculară, slăbire și tonifiere corporală.

Stefan Ila antrenor personal

ȘTEFAN ILA

antrenor personal

Pasionat de mișcare, Ștefan a început să meargă la înot de la vârsta de 9 ani. Timp de 4 ani, a practicat acest sport la nivel de performanță, câștigând câteva competiții.

Atunci când a realizat că fotbalul era de fapt sportul lui preferat, a pornit pe acest drum cu aceeași perseverență. Ștefan s-a antrenat timp de 7 ani cu diferite echipe din Prahova: CSM Ploiești, Petrolul Ploiești, CS Conpet Ploiești.

În 2016, a început cursurile de antrenor personal și tehnician nutriționist. Din acel moment, fitness-ul și stilul de viață sănătos au devenit noua lui preocupare și pasiune.

Prin antrenamentele pe care le susține, Ștefan a ajutat numeroase persoane să își atingă obiectivele de mișcare și să regăsească starea de bine, fizică și psihică. Deviza lui este ”Sportul înseamnă sănătate și toată lumea ar trebui să-l practice”.

Alin Tarus

ALIN ȚĂRUȘ

antrenor personal

În afară de dorința de a-i ajuta pe cei din jur să își atingă obiectivele de fitness, Alin își propune să aducă un aer nou ședințelor cu antrenor personal. Varietatea și personalizarea exercițiilor sunt menite să asigure, pe lângă aspectul fizic plăcut, îmbunătățirea mobilității articulare și a posturii clienților, prin exerciții specifice. Alin a absolvit în 2016 cursul de antrenor personal. Cu o experiență de 8 ani în fitness, acesta este specializat în:

  • programe pentru hipertrofie musculară și scădere în greutate;
  • antrenament funcțional;
  • exerciții posturale.

Antrenamentele cu Alin sunt caracterizate de o abordare holistică a organismului uman, vizând toate componentele stării de bine fizice și psihice ale unei persoane. În efectuarea exercițiilor, accentul este pus pe predarea formei corecte, a posturii și a echilibrului, ceea ce îl ajută pe client să conștientizeze propriul corp și spațiul înconjurător.

Nu există nimic mai valoros pentru mine decât să ajut pe cineva să treacă printr-o experiență care îl face fericit, încrezător și puternic. Îmi dau seama cât de mult afectează supraponderalitatea numeroase aspecte ale vieții. Misiunea mea este să le fiu alături membrilor HUMAN și să îi ajut să descopere beneficiile și bucuria antrenamentelor 100% personalizate.

Eden Racianu antrenor personal Human Fitness Clinic

EDEN RĂCIANU

antrenor personal

La doar 10 ani, Eden a făcut primii pași în sport. A început să practice karate – WADO RYU, ajungând rapid să concureze și să obțină premii în cadrul competițiilor, la nivel național și internațional.

În timp, și-a descoperit pasiunea pentru antrenamentele de tip calisthenics. Astfel, Eden a dezvoltat o condiție fizică foarte bună, care îl ajută să se adapteze ușor și să obțină rezultate deosebite în practicarea diverselor sporturi: judo, atletism, karate.

Din 2013, Eden a decis să îmbine cariera de antrenor personal cu cea de cadru militar. Pasiunea pentru mișcare și pentru calisthenics l-au determinat să devină membru al echipei de antrenori HUMAN Fitness. Și-a propus să promoveze sportul și să inspire oamenii să trăiască și să facă mișcare, în mod sănătos, organizat.

Chiar dacă este campion în diferite discipline, Edy ne recomandă: „În viață, nu este importantă destinația, ci călătoria, iar pentru noi, sportivii, condiția fizică este definiția perfectă a călătoriei. Mereu există un vârf mai înalt pe care-l putem atinge, dar și o prăpastie în care putem pica, dacă nu suntem suficient de atenți”.

CRISTIAN MARCELIN

antrenor personal

Cristi a practicat sport încă din copilărie. Hotărât să dețină cât mai multe cunoștințe despre anatomia și biomecanica corpului uman, a urmat facultatea de Balneo-fiziokinetoterapie și Recuperare, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași. A urmat apoi masterul de ”Nutriție și remodelare corporală”, la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București.

Lucrând ca antrenor și kinetoterapeut, Cristi a reușit să înțeleagă și să aplice mult mai bine o biomecanică corectă în ședințele de antrenament, acestea fiind 100% adaptate nevoilor celor care vin la sală.
Performanța se obține în timp, un aspect extrem de important fiind prevenirea accidentărilor, pe parcursul desfășurării exercițiilor.

Cristi își dorește să împărtășească toate cunoștiințele dobândite pentru ca membrii HUMAN Fitness să evite greșelile comune din antrenamente și să își atingă ușor, eficient și în siguranță obiectivele de mișcare propuse.

Mircea Gavrilă

MIRCEA GAVRILĂ

antrenor personal

Pasionat de sport, Mircea a început să practice fotbalul la vârsta de 6 ani, devenind, pe parcursul timpului, vicecampion național U14 și U15.

Primul contact cu sala de fitness l-a avut la vârsta de 14 ani, în cadrul antrenamentelor de club. Din 2015, activează ca antrenor personal de fitness.

A absolvit “Liceul cu Program Sportiv Mircea Eliade București”, primind și prima certificare, aceea de “Instructor Sportiv-Fotbal”. 

A urmat, apoi, cursurile “Universității Naționale de Educație Fizică și Sport București”, ”Facultatea de Kinetoterapie”. 

Deține și diplomă de “Instructor de Fitness”, acreditată Move On.

cătălin ene antrenor personal Bucuresti

CĂTĂLIN ENE

antrenor personal

Cătălin este pasionat de mișcare de la vârsta de 9 ani. A încercat diverse sporturi și discipline precum: judo, tenis de câmp, karate kyokushin și, în cele din urmă, fitness. A pășit în prima sală de fitness la 14 ani.

Din 2013, Cătălin este militar de carieră. Este luptător în forțele terestre și face parte dintr-o unitate cu multiple specializări. A avut parte de încercări și experiențe unice, în teatrele de operațiuni, atât pe teritoriul țării, cât și departe de granițele ei. A dobândit, astfel, în toți acești ani, câteva caracteristici care l-au ajutat în viață, dar și în fitness, și anume: răbdarea, disciplina, voința și curajul.

Dintre toate disciplinele practicate, fitnessul a rămas pasiunea sa.  Cătălin a înțeles, de-a lungul anilor, importanța sportului și a nutriției pentru longevitate, dar și pentru calitatea vieții. Prin rolul său de antrenor personal și-a propus să împărtăsească aceste aspecte și cu alți oameni, să ducă acest mesaj de conștientizare cât mai departe.

Pe lângă activitatea sa de bază, în trupele speciale, Cătălin se pregătește, în paralel, și pentru competițiile de fitness și se dedică cu  pasiune misiunii de antrenor personal HUMAN. Vino să te antrenezi alături de un om cu un caracter frumos, extrem de disciplinat, muncitor și implicat! Vei avea doar de câștigat.

Ana Topliceanu_antrenor personal HUMAN

ANA TOPLICEANU

antrenor personal

Ana a fost atrasă de sport, încă din copilărie. Și-a petrecut gimnaziul și liceul în dojo-ul de arte marțiale, unde a practicat Karate și Capoeira.

Pasiunea pentru mișcare și-a pus amprenta și a influențat decizia de a studia tainele sportului, fiind acum licențiată în Educație Fizică și Sport. Pe lângă studiile superioare în domeniul sportiv, a urmat și diferite cursuri de formare în acest domeniu.

Fitnessul l-a descoperit în timpul facultății. Motivația care a susținut-o în aceste activități a fost aceea de a-și forma propriul stil de viață. Ulterior, a realizat că aceste cunoștințe și abilități, dobândite în atâția ani de studii și de practică, pot și trebuie să fie împărtășite. Vino la sală să te antrenezi și să înveți lucruri valoroase pentru starea ta de bine.

Ana Topliceanu_antrenor personal HUMAN

BOGDAN GEORGESCU - ZETU

antrenor personal

Bogdan și-a petrecut copilăria în diferite cluburi sportive, practicând sporturi precum: basket, rugby, box, kickbox și haltere.  În 2012, a decis să își transforme pasiunea pentru sport în carieră. A ales fitnessul și a început să antreneze în diferite săli din București, iar în 2014 și-a extins orizontul profesional în Emiratele Arabe Unite. Aici, a antrenat în săli de CrossFit și de condiționare fizică, de la oameni dornici de mișcare și transformare, până la cadre militare, pompieri, personal din poliție și din trupele speciale.

După aproape 8 ani, Bogdan s-a întors în România hotărât să folosească cunoștințele dobândite pentru a-și motiva și antrena conaționalii. Ca antrenor personal, Bogdan este specializat în antrenamente de tip strength & conditioning, antrenamente funcționale și de hipertrofie musculară. Devino mai puternic alături de Bogdan Zetu și de echipa HUMAN!

Ana Topliceanu_antrenor personal HUMAN

VLAD NAE

antrenor personal

Vlad este absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport București, cu o diplomă de licență în ”Sport și Performanță Motrică”. Vlad s-a specializat în natație și are un master în ”Educație fizică și activități motrice de timp liber”. De asemenea, deține calificarea de instructor de fitness și are aproximativ 3 ani de experiență în domeniu.

Încă din copilărie, Vlad a fost pasionat de mișcare, fiind încurajat de părinți să participe la diferite discipline sportive, precum: fotbal, karate, înot, ciclism și altele. Aceste experiențe l-au învățat să aprecieze încă de mic sănătatea, importanța unui corp funcțional și armonios dezvoltat.

Ca antrenor personal, Vlad este focusat pe a crește calitatea vieții oamenilor prin mișcare, pe educarea acestora pentru sănătate prin sport.

EVALUARE inclusă

în primul abonament achiziționat

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE

PROGRAM 100% PERSONALIZAT