ECHIPA

Să vă facem cunoștință cu profesioniștii noștri

CRISTI STRAVA

preparator fizic

Primul contact cu sportul l-a avut în anul 1992, participând la prima competiție sportivă doar un an mai târziu. Cristi Strava a devenit antrenor calificat în 2002.

Din 2003 până în 2009, a călătorit în jurul lumii construind o carieră de Antrenor, Director Sportiv și Speaker în domeniul fitnessului și al nutriției pe vase de croazieră, în Australia, Noua Zeelandă, Fiji, America de Sud, SUA, Tahiti, Bora Bora, Hawaii, Caraibe și Bahamas.

Din 2009 până în 2017, experiența și notorietatea sa îl propulsează în poziția de antrenor și Formator Antrenori în cadrul celebrului club sportiv Arsenal Londra.

În anul 2017, Cristi Strava revine în România și pune bazele primei clinici de fitness din România, HUMAN, lansând pe piața de fitness autohtonă un concept nou și revoluționar, despre care puteți citi mai multe în Concept.

În prezent, este Preparator Fizic pentru sportivi de performanță precum Ion Pascu, Dinu Bucalet și Formator Antrenori, Speaker, Antrenor Personal și Coordonator Programe al echipei HUMAN.

NICKY MATEI

antrenor personal

Concurând mulți ani în gimnastică și acum în fitness, Nicky a învățat și a înțeles principiile biomecanicii la un nivel avansat încă din 2011, de când activează ca antrenor personal. Astfel, ea este încrezătoare că poate îmbunătăți stilul tău de viață actual.

După ce a încheiat capitolul Gimnastică de Performanță în 2009, și-a continuat pasiunea pentru fitness, la primul concurs din 2018 devenind vicecampioană națională. Nicky a absolvit Universitatea Canterbury Christ Church – din Marea Britanie, profilul Sport and Exercise Science, ceea ce a generat cariera ei actuală de Antrenor Personal.

Cu experiența și învățăturile deprinse prin lucrul cu oameni de naționalități diferite, caractere unice și nevoi diverse, și totodată cu un mindset care se încadrează perfect în conceptul promovat de Human, Nicky te poate ajuta să îți atingi obiectivele în fitness și să te bucuri de o stare de sănătate optimă. Garantat!

Te provocăm să te lași chiar de azi îndrumat de cunoștințele ei!

IONUȚ POPA

antrenor personal

Chiar dacă a început antrenoratul din 2017, Ionuț Popa este un împătimit mai vechi al sportului având experiență sportivă încă de la vârsta de 12 ani, când a învățat Karate Shotokan, acesta fiind sportul său de suflet, pe care îl practică și în prezent.

Curios din fire, dornic de cunoaștere și cu o permanentă nevoie de autodepășire, a decis să urmeze Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, secția Sport și Performantă Motrică, specializarea Arte Martiale. Înțelegând mult mai bine funcționarea și dezvoltarea continuă a corpului uman, a ajuns să privească altfel lucrurile, să aibă o perspectivă mai largă și complexă asupra a ceea ce își dorea și putea să realizeze în domeniul sport & health life care. Astfel, a ales să devină antrenor personal și promovează la un nivel profesionist, mișcarea ca și parte a unui stil de viață sănătos.

În prezent, Ionuț Popa deține, ca practicant Shotokan, centura neagră, 1 Dan. Pasiunea sa pentru artele marțiale i-a adus victorii remarcabile, obținând titlurile de vicecampion mondial, campion european și multiplu campion național  în cadrul competițiilor oficiale de Karate Shotokan. De asemenea, Ministerul Tineretului și Sportului a apreciat rezultatele sale, acordându-i titlul de „Maestru al Sportului”.

AMIR ABDALLA

antrenor personal

Amir Abdalla este antrenorul personal care își depășește în mod constant limitele. Pentru el, succesul nu este doar o dorință, ci o realitate.

Deoarece Amir este antrenat în spiritul unui luptător. Este operator de forțe speciale, sanitar militar, parașutist militar și un instructor sportiv de excepție.

După absolvirea Universității Naționale de Apărare Carol I, s-a înrolat în cadrul forțelor speciale ale MApN.

Și-a construit cariera militară cu ambiție și multă muncă.

Pasiunea pentru sport (practică fitnessul din anul 2005) l-a condus către a deveni Preparator Fizic. A obținut această specializare, urmând Cursul de Preparator Fizic Pentru Forțele Speciale NATO, susținut de Școala NATO Pentru Operațiuni Speciale din Belgia. Ulterior, și-a folosit cunoștințele pentru a coordona programul de pregătire fizica în vederea selecției militarilor ca și operatori ai forțelor speciale.

Clinica de Fitness HUMAN și membrii HUMAN au doar de câștigat de pe urma experienței lui Amir Abdalla.

Da, este omul potrivit pentru toți aceia care aspiră la o carieră în cadrul MApN, SRI, SPP și pentru care o pregătire fizică specială este criteriul esențial pentru a fi admiși la aceste instituții.

Amir este antrenorul personal care va fi trup și suflet alături de fiecare om care va alege să devină și să trăiască HUMAN!

DAN ANTONESCU

kinetoterapeut

Licențiat în Kinetoterapie în anul 2015, în cadrul Universității de Educație Fizică și Sport din București, Dan a continuat să studieze cu pasiune și în profunzime terapia japoneză YUMEIHO, despre care se știe că este o chintesență a procedeelor terapeutice manuale.

Aplicate cu succes în scop profilactic sau corectiv în cadrul terapiei Yumeiho, acestea constau în: tehnici de manipulare osteo-articulare și gimnastică mio-articulară pasivă; procedee de puncto-terapie (în principiu similare celor utilizate în presopunctură și reflexoterapie); tehnici și procedee speciale de masaj; elemente de stretching (întinderi, elongații); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului și staticii; exerciții de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor etc.

Anii de experiență profesională, perfecționarea în metode terapeutice revoluționare, cum ar fi: CUPING (aplicarea de ventuze), BANDAJAREA NEUROMUSCULARĂ, precum și însușirea competențelor de TEHNICIAN MASEUR, l-au ajutat să își desăvârșească practica în YUMEIHO și să o transforme în procedura de bază din portofoliul său de terapeut.

ELENA ALEXANDRA PISICĂ

antrenor personal

Elena este absolventă a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București. Și-a finalizat studiile în domeniul sport și performanță motrică, a continuat cu un masterat în managementul și marketing-ul structurilor, activităților și evenimentelor sportive, fiind într-o pregătire profesională continuă. Este pasionată de dans sportiv, salsa, merengue și bachata.

Debutul în sfera competițională și de antrenorat reprezintă, pentru Elena, cea mai frumoasă, încărcată și deosebită experiență, ea afirmând că este de neegalat. A călătorit în țări precum Rusia, Cehia, Germania, Italia, Ungaria, pentru a participa la competiții de nivel european. A obținut locul I la Campionatul European de latino show și s-a calificat în semifinala Campionatului Mondial.

Pe tot parcursul carierei de antrenor, Elena consideră că și-a dezvoltat multiple calități, învățând să fie profesor, psiholog, îndrumător, un ghid de educare a copiilor și tinerilor cu care a lucrat de-a lungul vremii, formând sportivi cu o conduită ireproșabilă. Crescând odată cu generațiile pe care le-a antrenat, aceasta a reușit să își mărească aria de lucru și în sectorul de activitate al adulților, motivată fiind de noile metode prin care își poate aplica și împărtăși toate cunoștințele.

Una dintre cele mai mari dorințe ale Elenei este de a ajuta la consolidarea unor generații sănătoase, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, considerând că acest lucru este posibil indiferent de vârsta la care se acționează.

Paul Popa

Paul Popa

antrenor personal

Paul a început să practice diferite sporturi în copilărie, cum ar fi Aikido și handbal.

Și-a descoperit pasiunea pentru fitness în liceu. Mai târziu, a îmbrățișat conceptul de exerciții calistenice – exerciții cu greutatea corpului. 

În vara anului 2017, Paul a urmat cursul de acreditare pentru Instructori de Fitness, cu dorința de a învața cât mai mult și de a fi în măsură să îi susțină și pe alții să își atingă obiectivele.

Un an mai târziu, și-am dat seama că fitnessul poate fi completat cu studii aprofundate, așa că a urmat Facultatea de Kinetoterapie din cadrul UNEFS, unde a acumulat cunoștințe de anatomie și biomecanică. Astfel, consideră că poate avea o înțelegere complexă a exercițiilor fizice, cu scopul de a găsi o armonie între fitness și kinetoterapie, pentru a le putea integra în programe de exerciții care să nu îmbunătățească doar calitățile fizice, ci să se adreseze și problemelor posturale, dezechilibrelor musculare, și posibilelor deficiențe, idealul fiind acela de a optimiza corpul într-un mod holistic.

În anul 2020, Paul a urmat și absolvit cursuri de Yumeiho – terapie posturală japoneză. Acest fapt i-a deschis o nouă perspectivă asupra importanței și aplicării tehnicilor de stretching, masaj, precum și a manipulărilor articulare în ședințele de antrenament.

Mircea Gavrila

Mircea Gavrilă

antrenor personal

Mircea a început să practice sport încă de la vârsta de 6 ani. Fotbalul a fost alegerea lui de atunci, devenind pe parcurs vicecampion național U14 și U15.

Primul contact cu sala de fitness l-a avut la vârsta de 14 ani, în cadrul antrenamentelor de club.

La 19 ani, a absolvit Liceul cu Program Sportiv Mircea Eliade, din București. În urma cursurilor, a primit și prima sa certificare, aceea de Instructor Sportiv de Fotbal. A urmat apoi Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București – Facultatea de Kinetoterapie.

Mircea este și Instructor de Fitness acreditat Move On.

Leonardo Costache

Leonardo Costache

antrenor personal

Leo este cel mai ”exotic” antrenor Human, fiind născut pe data de 12 iulie 1983, în toiul iernii. De ce? Pentru că locul nașterii este Buenos Aires, Argentina, unde în luna iulie este iarnă. Leo provine dintr-o veche familie de artiști de circ, a noua generație pe linie maternă.

A început prin a se antrena pentru a deveni jongleur, meserie care necesită multă răbdare, până poți să coordonezi perfect mișcările și, în cele din urmă, să prinzi mingile, cercurile sau făcliile jonglate.
Leo a făcut cunoștință cu sala de fitness la vârsta de 15 ani. Dragostea față de exercițiile fizice exista deja de când era mic și făcea pregătiri pentru a intra în arena circului. Dar ceea ce l-a cucerit cu adevărat a fost faptul că sala de fitness, aparatele și cunoașterea fizicului uman i-au deschis noi orizonturi, noi posibilități pentru a-și remodela corpul, exact așa cum își dorea.

Leo are 3 mari pasiuni: circul, filmele și mișcarea. Astfel, a urmat Facultatea de Arte, secția Regie-Film.  În  timp, a început să exerseze numere de circ bazate mai mult pe forță și mai puțin pe jonglerie. Astfel, în prezent deține 3 Recorduri single GUINNESS și 1 Record GUINNESS împreună cu soția sa. Pentru a se menține în formă, Leo urmează constant un regim de antrenament serios, dar și o dietă alimentară strictă.

Din cauza pandemiei, turneele pe care urma să le facă împreună cu soția prin lume au fost anulate. A profitat de ocazie pentru a-și îndeplini un vis mai vechi, acela de a deveni ANTRENOR PERSONAL CERTIFICAT. Ca membru al echipei Human, are ocazia de a le împărtăși și celorlalți din tainele remodelării corporale și ale unei vieți armonioase. ”Să trăiești în corpul pe care ți-l dorești este cu adevărat ceva unic. Îți dă încredere să pășești în viață, fără să-ți fie frică de nimic. Viața nu înseamnă doar să fii, ci să fii tot ceea ce poți fi!” ne transmite Leo.

Iulian Orbeanu_antrenor personal Human

Iulian Orbeanu

antrenor personal

Iulian a urmat liceul cu program sportiv din Galați. În 2019, a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Pitești, specializarea SPM (Sport și Performanță motrică).

A început să practice baschet de performanță la vârsta de 13 ani. A participat la Campionatele Europene cu echipa națională a României, la categoriile U16, U18, U20. Înainte de a împlini vârsta de 23 de ani, a ocupat locul 8 la Universiada de la Shenzen – China din 2011 și locul 6 la Universiada de la Kazan – Rusia din 2013, alături de echipa națională a României.

În 2008, a debutat în Liga Națională de Baschet la Steaua București, iar din 2015, a devenit membru al echipei naționale de seniori.

Vlad Busteaga

Vlad Bușteagă

antrenor personal

Vlad a început să practice sport – arte marțiale – în anul 2004. Urmându-și pasiunea, 9 ani mai târziu a devenit antrenor și și-a înființat un club sportiv.  A participat anual la seminarii de pregătire și de perfecționare în mai multe orașe din Europa – Bratislava, Praga, Sofia, Roma, Catanya, Varna și altele, dar și în România, obținând centura neagră 1Dan.

Pasiunea pentru fitness a venit ceva mai târziu, când și-a dorit să cunoască știința din spatele sportului și a tuturor mișcărilor. Fitnessul l-a făcut să conștientizeze și să înțeleagă cum funcționează organismul uman, cum poate crește calitățile motrice ale unui sportiv, ce înseamnă o contracție musculară și cum se produce, care sunt pașii și exercițiile pentru a obține hipertrofie musculară etc. 

Viorel Sandu

Viorel Sandu

antrenor personal

Absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, cu specializarea Dans Sportiv, Viorel are o experiență de peste 14 ani în dansul sportiv de performanță. Este multiplu campion cu rezultate atât la concursurile internaționale ale World Dance Sport Federation, cât și la concursurile și campionatele naționale. A fost arbitru de dans sportiv, iar din 2010, a început să activeze ca antrenor de dans.

Deoarece și-a dorit să înțeleagă mai bine biomecanica mișcării și prevenirea accidentărilor în sport, a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, secția de Kinetoterapie. Timp de 2 ani, a fost fiziokinetoterapeut.

De asemenea, a absolvit cursuri de maseur, tehnician nutriționist, antrenor personal, instructor de fitness și aerobic. Viorel se mândrește și cu numeroase specializări în BOSU, ZUMBA, Strong by Zumba, ZUMBA KIDS, având o experiență vastă în domeniu.

Viorel este un susținător al stilului de viață activ, sănătos și energic, și crede cu tărie în conceptul de fitness personalizat, în funcție de necesitățile și dorințele cursanților.

Bogdan Similea_antrenor personal

BOGDAN SIMILEA

antrenor personal


Bogdan este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport. Are un Master în Management Sportiv.

În 2015, a absolvit un curs de Personal Trainer și în 2016 un curs de Salvamar.

A practicat handbal de performanță până în 2014, timp în care a activat la diferite echipe din țară și internaționale: Steaua, Dinamo, CSM București, Lazio, Valladolid, Mance.

În urma unei accidentări la genunchi în 2014, a fost nevoit să renunțe la sportul de performanță. Astfel, în 2015 a devenit antrenor de fitness la Clubul Sportiv Dinamo, unde a profesat până în septembrie 2021, când s-a alăturat echipei Human. 

ANDREI SIMION

terapeut

Chiropractor – Certified by Ackermann College, Stockholm, Sweden

Owner and Founder at Vertical Clinic

Worked at Romanian Rugby Team

Worked at Montreal Canadians Hockey Team

Former Fitness Director at Human Kinetics Montreal

Studied Soft chiropractic – Dr. Ackermann Method within Ackermann College

Studied Dry Needling within Club Physio UK

Studied Human Kinetics at Commission des Praticiens en Médecine Douce du Québec (CPMDQ) Kinetoterapie și motricitate specială

DANIEL GHEORGHIȚĂ

kinetoterapeut

Daniel este un terapeut cu o experiență vastă în domeniu, el fiind absolvent al masterului de Recuperare-Reeducare Motrică și Somato-Funcțională | Neurological Rehabilitation în cadrul U.N.E.F.S. București. Pasiunea lui fiind uriașă pentru acest domeniu, el caută să se dezvolte încontinuu.

Daniel lucrează cu sportivi renumiți cum ar fi Ionuț Atodiresei care este un mare luptator de Kickboxing, Cristina Stanciu – MMA, Radu Milea – Ultramaraton, Liviu Dan – Maraton, cu prima echipă de ciclism feminin Daimon Women Cycling Team, Fotbal American – Bucharest Titans, Ciclism – Riders Club și alții dar de asemenea a lucrat și cu Asociația Down București – Pacienți cu sindrom Down.

La fel ca fiecare membru al echipei HUMAN, Daniel se dezvoltă în fiecare zi. Astfel, a ajuns să predea și cursuri în domeniu, fiind chiar fondatorul celui mai important eveniment în domeniul Fizioterapiei și anume Festivalul Internațional de Fizioterapie și Pregătire Fizică.

corectare posturală bucurești

EVALUARE inclusă

în primul abonament achiziționat

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE

PROGRAM 100% PERSONALIZAT