ECHIPA

Să vă facem cunoștință cu profesioniștii noștri

CRISTI STRAVA

preparator fizic

Primul contact cu sportul l-a avut în anul 1992, participând la prima competiție sportivă doar un an mai târziu. Cristi Strava a devenit antrenor calificat în 2002.

Din 2003 până în 2009, a călătorit în jurul lumii construind o carieră de Antrenor, Director Sportiv și Speaker în domeniul fitnessului și al nutriției pe vase de croazieră, în Australia, Noua Zeelandă, Fiji, America de Sud, SUA, Tahiti, Bora Bora, Hawaii, Caraibe și Bahamas.

Din 2009 până în 2017, experiența și notorietatea sa îl propulsează în poziția de antrenor și Formator Antrenori în cadrul celebrului club sportiv Arsenal Londra.

În anul 2017, Cristi Strava revine în România și pune bazele primei clinici de fitness din România, HUMAN, lansând pe piața de fitness autohtonă un concept nou și revoluționar, despre care puteți citi mai multe în Concept.

În prezent, este Preparator Fizic pentru sportivi de performanță precum Ion Pascu, Dinu Bucalet și Formator Antrenori, Speaker, Antrenor Personal și Coordonator Programe al echipei HUMAN.

Nicky Matei

NICKY MATEI

antrenor personal

Concurând mulți ani în gimnastică și acum în fitness, Nicky a învățat și a înțeles principiile biomecanicii la un nivel avansat încă din 2011, de când activează ca antrenor personal. Astfel, ea este încrezătoare că poate îmbunătăți stilul tău de viață actual.

După ce a încheiat capitolul Gimnastică de Performanță în 2009, și-a continuat pasiunea pentru fitness, la primul concurs din 2018 devenind vicecampioană națională. Nicky a absolvit Universitatea Canterbury Christ Church – din Marea Britanie, profilul Sport and Exercise Science, ceea ce a generat cariera ei actuală de Antrenor Personal.

Cu experiența și învățăturile deprinse prin lucrul cu oameni de naționalități diferite, caractere unice și nevoi diverse, și totodată cu un mindset care se încadrează perfect în conceptul promovat de Human, Nicky te poate ajuta să îți atingi obiectivele în fitness și să te bucuri de o stare de sănătate optimă. Garantat!

Te provocăm să te lași chiar de azi îndrumat de cunoștințele ei!

Stefan Constantin antrenor personal Human Fitness Clinic

ȘTEFAN CONSTANTIN

antrenor personal

Ștefan este licențiat în sport și în kinetoterapie, terminând, cu succes, următoarele cursuri:

  • Masterul ”Recuperare și reeducare motrică și somato-funcțională”, în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport – U.N.E.F.S.
  • ”Investigation Practice” și ”Animation as a learning tool”, la Universitatea Via University College Viborg din Danemarca, cursuri cu perspectivă psihopedagogică și cu aplicabilitate în sport, recuperare medicală și educație fizică
  • ”Basic Body Awareness Methodology”, la Hogskolen I Bergen, în Norvegia

Timp de 6 ani, a lucrat ca specialist în mișcare și kinetoterapeut în spitalul Rigshospitalet, din Danemarca și a colaborat cu diverse clinici de recuperare medicală (”Fysioform”) și cu centrele ”Fitness DK”, unde a activat ca antrenor personal, spinning instructor, step instructor, instructor pilates, antrenor atletism și profesor de sport.

Ștefan include în programele de antrenament și:
• metoda Pilates, având 5 ani de experiență în practicarea și predarea pilates mat și pilates reformer
• elemente de manipulare osteo-articulară, gimnastică mio-articulară pasivă, stretching, elongații, fiind și terapeut Yumeiho

Ștefan poate aborda fiecare protocol de antrenament într-o manieră holistică. Datorită expertizei în kinetoterapie, poate elabora programe de exerciții individualizate, cu scopul de a asigura trecerea de la deficit funcțional la status fiziologic normal și, mai departe, spre performanță motrică și sportivă. Pasionat de mișcare, Ștefan practică: fitness, atletism, ciclism, înot, ski, windsurf, participând și la competiții. 

Leonardo Costache

LEONARDO COSTACHE

antrenor personal

Leo este cel mai ”exotic” antrenor Human, fiind născut pe data de 12 iulie 1983, în toiul iernii. De ce? Pentru că locul nașterii este Buenos Aires, Argentina, unde în luna iulie este iarnă. Leo provine dintr-o veche familie de artiști de circ, a noua generație pe linie maternă.

A început prin a se antrena pentru a deveni jongleur, meserie care necesită multă răbdare, până poți să coordonezi perfect mișcările și, în cele din urmă, să prinzi mingile, cercurile sau făcliile jonglate.
Leo a făcut cunoștință cu sala de fitness la vârsta de 15 ani. Dragostea față de exercițiile fizice exista deja de când era mic și făcea pregătiri pentru a intra în arena circului. Dar ceea ce l-a cucerit cu adevărat a fost faptul că sala de fitness, aparatele și cunoașterea fizicului uman i-au deschis noi orizonturi, noi posibilități pentru a-și remodela corpul, exact așa cum își dorea.

Leo are 3 mari pasiuni: circul, filmele și mișcarea. Astfel, a urmat Facultatea de Arte, secția Regie-Film.  În  timp, a început să exerseze numere de circ bazate mai mult pe forță și mai puțin pe jonglerie. Astfel, în prezent deține 3 Recorduri single GUINNESS și 1 Record GUINNESS împreună cu soția sa. Pentru a se menține în formă, Leo urmează constant un regim de antrenament serios, dar și o dietă alimentară strictă.

Din cauza pandemiei, turneele pe care urma să le facă împreună cu soția prin lume au fost anulate. A profitat de ocazie pentru a-și îndeplini un vis mai vechi, acela de a deveni ANTRENOR PERSONAL CERTIFICAT. Ca membru al echipei Human, are ocazia de a le împărtăși și celorlalți din tainele remodelării corporale și ale unei vieți armonioase. ”Să trăiești în corpul pe care ți-l dorești este cu adevărat ceva unic. Îți dă încredere să pășești în viață, fără să-ți fie frică de nimic. Viața nu înseamnă doar să fii, ci să fii tot ceea ce poți fi!” ne transmite Leo.

Bogdan Trandafir antrenor personal

BOGDAN TRANDAFIR

antrenor personal

Bogdan este pasionat de mic de activitățile fizice. A început să facă mișcare la nivel profesionist în 2004, ca jucător de rugby. A câștigat titlul de campion național la acest sport.

Rugby-ul l-a făcut să realizeze cât de mult poate influența mișcarea calitatea vieții unei persoane, atât starea fizică de sănătate a organismului, cât și cea psihică. 

Mai târziu, din dorința de a-i îndruma și pe ceilalți pe acest drum, spre un stil de viață sănătos, s-a îndreptat către sala de fitness ca antrenor. Bogdan este o persoană optimistă, conștiincioasă și responsabilă.

Astfel, el are experiența și pregătirea necesare pentru a identifica cele mai potrivite și eficiente exerciții fizice. Bogdan poate adapta antrenamentele în funcție de obiectivele și necesitățile fiecărei persoane, astfel încât acestea să conducă la o evoluție benefică în plan fizic și mintal.

Orlando Ivan

ORLANDO IVAN

kinetoterapeut

La vârsta de 7 ani, Orlando și-a descoperit pasiunea și bucuria pentru fotbal, aceasta transformându-se, dintr-un simplu hobby, într-o performanță remarcabilă. Timp de 10 ani, s-a dedicat fotbalului, perioadă în care a înțeles importanța disciplinei, perseverenței, voinței și dezvoltării personale, aspecte care l-au influențat în carieră.

La vârsta de 20 de ani, după ce și-a încheiat cariera în sportul de performanță, Orlando s-a înscris la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, optând pentru specializarea în kinetoterapie. Pe parcursul a trei ani, a studiat importanța și rolul exercițiului fizic, în viața de zi cu zi. Fiind animat de dorința de a ajuta oamenii să se recupereze cât mai eficient, Orlando a urmat numeroase cursuri de specializare, inclusiv trigger points, kinesio tape și terapii manuale.

Profesionalismul, implicarea, empatia și determinarea l-au pregătit pe Orlando să răspundă nevoilor individuale ale persoanelor, fie că este vorba de un tratament terapeutic ori profilactic. Datorită experienței solide acumulate, el este capabil să elaboreze și să implementeze programe personalizate de recuperare, perfect adaptate fiecărui individ.

Ca fost sportiv de performanță, Orlando înțelege kinetoterapia dintr-o perspectivă unică, având în vedere experiența sa personală și nevoile specifice ale sportivilor.

David Matei antrenor personal Human

DAVID MATEI

antrenor personal

David face sport din 2014. A practicat fotbal de performanță la C.S.S Târgoviște, calificându-se în Liga Elitelor U19. A urmat Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport.

Petrecând foarte mult timp la sală, a observat că persoanele care se antrenează nu lucrează neapărat și pentru remedierea deficiențelor posturale. În general, exercițiile efectuate erau inutile sau executate incorect, în moduri periculoase, care îi expuneau accidentărilor.

Din dorința de a ajuta oamenii să facă sport eficient și sănătos, a devenit antrenor personal. În urma cursurilor de antrenorat, David a învățat să îmbine elementele de kinetoterapie și fitness în programe adaptate nevoilor persoanelor cu care lucrează. Poate susține antrenamente ce combină exerciții de anduranță-cardio și hipertrofie.

Personalizarea exercițiilor o face ținând cont atât de deficiențele fiecăruia, cât și de forma sportivă și de obiectivele de mișcare propuse (exact cum este și conceptul HUMAN).

Implicarea, devotamentul și perfecționismul caracterizează antrenamentele conduse de David Matei.

Stefan Ila antrenor personal

ȘTEFAN ILA

antrenor personal

Pasionat de mișcare, Ștefan a început să meargă la înot de la vârsta de 9 ani. Timp de 4 ani, a practicat acest sport la nivel de performanță, câștigând câteva competiții.

Atunci când a realizat că fotbalul era de fapt sportul lui preferat, a pornit pe acest drum cu aceeași perseverență. Ștefan s-a antrenat timp de 7 ani cu diferite echipe din Prahova: CSM Ploiești, Petrolul Ploiești, CS Conpet Ploiești.

În 2016, a început cursurile de antrenor personal și tehnician nutriționist. Din acel moment, fitness-ul și stilul de viață sănătos au devenit noua lui preocupare și pasiune.

Prin antrenamentele pe care le susține, Ștefan a ajutat numeroase persoane să își atingă obiectivele de mișcare și să regăsească starea de bine, fizică și psihică. Deviza lui este ”Sportul înseamnă sănătate și toată lumea ar trebui să-l practice”.

ANDREI DAMIAN

antrenor personal

Andrei este un profesionist devotat, pasionat de sport și mișcare, încă din copilărie. Inițial interesat de fotbal și, ulterior, de rugby, el și-a dezvoltat abilitățile în aceste domenii. De la vârsta de 16 ani, Andrei și-a canalizat energia în sala de fitness, dorind să-și îmbunătățească postura, rezistența la efort și tonusul muscular. Această călătorie l-a condus spre o înțelegere mai detaliată a vieții de sportiv, dezvoltând o pasiune și o carieră pentru și în domeniul nutriției sportive, biomecanicii, anatomiei și fiziologiei. Absolvind specializarea de Nutriție și Dietetică, la UMF Cluj, Andrei a dobândit cunoștințe extinse în nutriția sportivă și clinică, precum și în industria suplimentelor alimentare. Cu experiența și cunoștințele acumulate, Andrei și-a stabilit ca obiectiv să ajute și să educe persoanele în ceea ce privește tiparele lor alimentare și posturale. Astfel, el a început să antreneze în săli de fitness din Cluj, Galați, ajungând și în Arabia Saudită, până când a ales să se stabilească în București, unde continuă să ajute oamenii să fie mai funcționali în viața de zi cu zi, să se simtă mai bine și să împărtășească expertiza sa în domeniul nutriției și al fitness-ului.

cătălin ene antrenor personal Bucuresti

CĂTĂLIN ENE

antrenor personal

Cătălin este pasionat de mișcare de la vârsta de 9 ani. A încercat diverse sporturi și discipline precum: judo, tenis de câmp, karate kyokushin și, în cele din urmă, fitness. A pășit în prima sală de fitness la 14 ani.

Din 2013, Cătălin este militar de carieră. Este luptător în forțele terestre și face parte dintr-o unitate cu multiple specializări. A avut parte de încercări și experiențe unice, în teatrele de operațiuni, atât pe teritoriul țării, cât și departe de granițele ei. A dobândit, astfel, în toți acești ani, câteva caracteristici care l-au ajutat în viață, dar și în fitness, și anume: răbdarea, disciplina, voința și curajul.

Dintre toate disciplinele practicate, fitnessul a rămas pasiunea sa.  Cătălin a înțeles, de-a lungul anilor, importanța sportului și a nutriției pentru longevitate, dar și pentru calitatea vieții. Prin rolul său de antrenor personal și-a propus să împărtăsească aceste aspecte și cu alți oameni, să ducă acest mesaj de conștientizare cât mai departe.

Pe lângă activitatea sa de bază, în trupele speciale, Cătălin se pregătește, în paralel, și pentru competițiile de fitness și se dedică cu  pasiune misiunii de antrenor personal HUMAN. Vino să te antrenezi alături de un om cu un caracter frumos, extrem de disciplinat, muncitor și implicat! Vei avea doar de câștigat.

Ana Topliceanu_antrenor personal HUMAN

ANA TOPLICEANU

antrenor personal

Ana a fost atrasă de sport, încă din copilărie. Și-a petrecut gimnaziul și liceul în dojo-ul de arte marțiale, unde a practicat Karate și Capoeira.

Pasiunea pentru mișcare și-a pus amprenta și a influențat decizia de a studia tainele sportului, fiind acum licențiată în Educație Fizică și Sport. Pe lângă studiile superioare în domeniul sportiv, a urmat și diferite cursuri de formare în acest domeniu.

Fitnessul l-a descoperit în timpul facultății. Motivația care a susținut-o în aceste activități a fost aceea de a-și forma propriul stil de viață. Ulterior, a realizat că aceste cunoștințe și abilități, dobândite în atâția ani de studii și de practică, pot și trebuie să fie împărtășite. Vino la sală să te antrenezi și să înveți lucruri valoroase pentru starea ta de bine.

BOGDAN ZETU

antrenor personal

Și-a petrecut copilăria activând la mai multe cluburi sportive, unde a practicat diferite sporturi, precum baschet, rugby, box, kickboxing sau haltere.

Din pasiunea sa pentru sport, a decis să facă carieră, iar în 2012, a intrat în industria fitness-ului din România, antrenând în mai multe săli din București. Din 2014, și-a extins orizontul profesional în Emiratele Unite Arabe. Acolo, a antrenat în săli de CrossFit și diferite alte săli de sport, ocupându-se de condiția fizică atât a oamenilor simpli, cât și a cadrelor militare, din poliție, trupe speciale sau pompieri.

După aproape opt ani, s-a hotărât să se întoarcă în România și să-și folosească experiența, în industria sportului românesc.

Specialitățile lui sunt antrenamentele de tip strength&conditioning, antrenamentele funcționale și de hipertrofie.

Bogdan Zetu și echipa HUMAN te pot ajuta și pe tine să devii mai puternic! Te așteptăm!

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE