Povestea unui business cu un concept unic. Fitness, nutriție și kinetoterapie, într-o abordare 100% personalizată

cristi strava si nicky matei

O poveste de business pornită dintr-o poveste de viață a unui cuplu de campioni cu experiență internațională. Așa a apărut conceptul HUMAN Fitness Clinic, concretizat într-o sală de fitness în București, cu program 100% personalizat. Aici, cei doi antreprenori, antrenorii Nicky Matei și Cristi Strava, împreună cu o întreagă echipă de specialiști în mișcare își pun toată priceperea și experiența în practică pentru a îmbunătăți în mod real viața celor care ne calcă pragul. Vezi cum au pornit la drum și ce este diferit în povestea HUMAN față de o sală obișnuită de fitness.

Antrenoratul, diferit de practicarea sportului

Pasionată de fitness, Nicky Matei a urmat facultatea în Marea Britanie. Acolo, a studiat sportul, dar și business-ul. Ulterior, a făcut o treabă excelentă ca antrenor personal în săli renumite din Londra. Visul ei era însă să-și practice meseria acasă. Și-a propus să-i învețe pe români să pună mai mult preț pe sănătatea și aspectul lor.

Nicky nu a renunțat însă nici la antrenamentele și obiectivele personale. Periodic, participă la competiții naționale și internaționale, la unele dintre acestea obținând performanțe remarcabile.

sala fitness bucuresti

Cristi Sava a început să practice sport din 1992. De peste 18 ani face antrenorat, transformând pasiunea pentru mișcare într-o meserie de o viață. Ca antrenor și ca director sportiv a lucrat în aproape toată lumea, în afară de Africa, și foarte puțin în Asia. Spre deosebire de Nicky, Cristi a abandonat competițiile. Ultima la care a participat a fost în 2011, în Londra.

Cristi este de părere că, deși asemănătoare, cele două meserii sunt foarte diferite. El dă ca exemplu marii sportivi care nu au devenit niciodată cei mai mari antrenori și viceversa. Și asta tocmai pentru că cele două profesii sunt atât de diferite, deși ambele se ocupă cu… sportul.

Sală de fitness în București: antrenori care inspiră

Având aceeași filosofie de viață și aceleași vise, Nicky Matei și Cristi Strava, parteneri de viață și de business au decis să înființeze HUMAN, sala de fitness în București cu un concept unic.

Cei doi antrenori personali au ales să își pună toată priceperea și dăruirea în antrenarea altor sportivi. Prin exemplul personal, dar și prin profesionalism și multă muncă, cei doi antreprenori îi inspiră și pe cei care pun pe primul loc sănătatea sau felul în care arată. Și totul plecând de la “idea brută” în care își doreau să îi învețe pe oameni să se îngrijească mai mult pe ei înșiși decât își îngrijesc mașinile și lucrurile din jur. Și asta într-o țară în care, din păcate, mulți oameni pun absolut totul înaintea grijii pentru sănătate.

fitness si kinetoterapie cu antrenor personal

HUMAN este o sală de fitness în București unde oamenii sunt ajutați să facă sport corect și eficient, adaptat nevoilor individuale și sunt inspirați să aibă un stil de viață sănătos, prin propriul exemplu al antrenorilor personali care îi supraveghează în permanență în timpul antrenamentelor.

“Oamenii își găsesc scuze tot timpul”

Obiectivul HUMAN nu este deloc o treabă ușoară. După cum spune chiar Nicky, oamenii sunt destul de greu de educat în această direcție. Ei caută tot timpul scuze și vor găsi orice altceva de făcut decât lucreze pentru propria persoană, pentru a-și îmbunătăți starea de bine.

Prin conceptul unic pe care cei doi l-au dezvoltat în sala de fitness din București, fiecare membru HUMAN beneficiază, înainte de toate, de un antrenor personal care îi supraveghează exercițiile permanent. El poate fi chiar Nicky, Cristi sau orice alt specialist cu experiență al echipei HUMAN Fitness Clinic.

Programul de antrenament este 100% personalizat și începe cu o consultație inițială pentru a evalua starea noului membru HUMAN.

Sală de fitness în București: program personalizat, în funcție de diagnostic sau de obiective

Conceperea programului personalizat de fitness se face în funcție de problema medicală pe care persoana dorește să o rezolve. Dacă nu există un diagnostic dat de medic cu care persoana se prezintă în sală, pentru conceperea programului se urmăresc obiectivele de mișcare: scădere în greutate, tonifiere, creștere masă musculară, relaxare și destresare etc.

La HUMAN, nu se pun diagnostice, doar se remediază probleme prin intermediul sportului corect și eficient efectuat. Echipa de specialiști este formată din kinetoterapeut, preparator fizic, antrenor personal și tehnician nutriționist. Aceștia combină elementele de fitness, kinetoterapie și nutriție într-un program complet de antrenament, 100% personalizat și monitorizat de către antrenorii personali HUMAN.

Sală de fitness în București, cu exerciții individuale, corecte și eficiente

Nicky și Cristi declară că nu susțin antrenamentele clasice sau de grup, deoarece oamenii sunt foarte diferiți. De exemplu, nevoile de mișcare ale unei doamne trecute de o anumită vârstă, care nu a făcut niciodată sport, sunt foarte diferite de cele ale unui tânăr de 30 de ani care își dorește să investească în aspect și forme armonioase. Aplicarea aceluiași program pentru ambele persoane ar fi total eronată. De aceea, la HUMAN, fiecare membru are propriul set de exerciții și de recomandări pe care îl urmărește alături de antrenorul personal.

sala de fitness cu antrenor personal

Mai mult, cei doi antreprenori cred cu tărie că este de datoria tuturor celor care practică această meserie să aducă calitate în viața oamenilor. Este important ca ei să schimbe ceva în viața fiecărei persoane cu care intră în contact și nu doar să le arate simple exerciții. Iar la HUMAN tocmai asta se întâmplă. Membrii simt că li se îmbunătățește viața personală, atât la nivel fizic, cât și psihic.

Acest lucru se vede și prin faptul că după ce au trecut pragul HUMAN, rămân clienți ai sălii de fitness în București. Află mai multe despre programul unic HUMAN din articolul Fitness la un alt nivel: descoperă conceptul unic HUMAN, cu antrenor personal.

Alimentația și sportul

HUMAN Fitness pune la dispoziția membrilor aparatură performantă, certificată medical, de la un renumit producător din Italia. Totodată, există un parteneriat cu un brand de suplimente alimentare produse în Germania, testate de sportivi. Pentru antrenamentele de performanță, cei doi antreprenori subliniază necesitatea acestor suplimente.

antrenament personalizat

Ei spun că se pot obține rezultate și în lipsa lor, dar mai greu. Motivul este că alimentele pe care le consumăm zi de zi sunt extrem de procesate, cu un nivel nutritiv scăzut și conțin multe chimicale. Chiar și așa, pentru obținerea unui corp frumos modelat și creșterea masei musculare, sportul contribuie în proporție de 80%, restul reprezentând alimentația.

Experiența de business a celor doi antrenori pentru sala de fitness în București

La proiectarea conceptului HUMAN și a sălii de fitness din București au contribuit nu doar experiența sportivă a celor doi parteneri, ci și cea de business. Începând din 2003, Cristi Strava a lucrat ca director sportiv pe nave de croazieră. Surprinzător, unul dintre motivele pentru care a renunțat a fost acela că făcea mai mult business decât sport.

El povestește că tot ceea ce știe azi despre business a învățat din experiența de acolo. Se ocupa de tot ce însemna o sală de fitness pe vapoarele de croazieră, inclusiv vânzări, programe, prezentări și seminarii. Cristi Strava crede cu convingere că autoeducarea rămâne cel mai puternic motor al dezvoltării umane.

Nicky Matei a acumulat experiență de business în perioada în care a lucrat ca antrenor personal, pe cont propriu, în colaborare cu sălile de fitness din Londra.

Și tu ești în căutarea unei altfel de săli de fitness în București? Experiența și viziunea celor doi sportivi antreprenori te-a convins să încerci noul concept? Sună chiar acum la 0771600700 și fă primul pas pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și starea de bine!

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE