Antrenamente eficiente | Cum te asiguri că vei obține ceea ce îți dorești, la sală sau în aer liber

human sala de fitness in bucuresti

Atunci când vremea de afară ne permite, vrem să ne bucurăm cât mai mult timp de activități în aer liber, printre care se numără și sportul. Chiar dacă mișcarea ne face să ne simțim bine și are multiple beneficii, oriunde este practicată, afară sau într-un spațiu închis, sportul în aer liber este diferit de un antrenament la sală. Iată și de ce.

Fiecare antrenament la sală aduce o stare de bine și la nivel psihic. Și asta pentru că exercițiile fizice reduc stresul. Te vei simți mult mai în formă, atât acasă, cât și la serviciu. Astfel, după un antrenament la sală, te vei bucura de efectul substanțelor chimice eliberate în corp. Adaugă beneficiile obținute la sală endorfinelor eliberate datorită soarelui și te vei simți în cea mai bună formă!

Prin comparație cu mișcarea efectuată afară, pe cont propriu, frecventarea unei săli de sport te poate susține în menținerea rutinei de antrenament. De multe ori, nici aceasta nu este însă o garanție a practicării corecte a sportului, eficient și pe termen lung. Și asta deoarece când vine vorba despre efort fizic, mulți dintre noi ne mobilizăm greu și ne demotivăm repede.

Antrenament la sală 100% personalizat, la HUMAN Fitness Clinic

Pentru a răspunde nevoii de mișcare, de stare de bine, de viață sănătoasă, dar mai ales pentru a avea garanția obiectivelor propuse, a apărut conceptul HUMAN Fitness Clinic. Este un program unic de antrenamente 100% personalizate, desfășurate exclusiv cu personal trainer, în București.

program personalizat sala de fitness bucuresti

La HUMAN Fitness, membrii beneficiază nu doar de un antrenor personal, ci și de o întreagă echipă de profesioniști, ce se ocupă de fiecare, în parte. Antrenamentele HUMAN devin astfel mai mult decât simple antrenamente la sală. Ele sunt rezultatul colaborării dintre antrenori personali cu experiență și multiple calificări, preparator fizic, tehnician nutriționist și kinetoterapeut.

Dincolo de aceste avantaje, sportul afară, făcut după un program propriu, unde motivația este dificil de menținut, prezintă și anumite riscuri, cum ar fi cel de accidentări. Acest lucru se poate produce din cauza că de multe ori aleile din parcuri sau alte suprafețe pe care se poate alerga pot avea denivelări și obstacole. Mai mult, în lipsa unui antrenor personal poți efectua exercițiile fizice într-un mod care să îți genereze probleme de sănătate. Totodată, fără monitorizare și plan de antrenament, ar putea să îți fie greu să îți păstrezi motivația de a face mișcare.

Antrenamente la sală sau online

În plus, un alt avantaj al sesiunilor de antrenamente de la HUMAN este și acela că dacă te gândești să pleci în vacanță, dar ai de îndeplinit un plan pentru reducerea greutății ori pentru creșterea masei musculare, îți poți continua sesiunile de la distanță. Vei beneficia de monitorizarea și îndrumarea acelorași specialiști, în timp ce exercițiile vor fi complet personalizate și adaptate nevoilor tale. Important este să faci alegerile corecte pentru a fi în siguranță. Nu tot ce este pe Internet este și benefic sau potrivit oricărei persoane. Alege informat antrenamentul online potrivit pentru tine. Află mai multe despre toate aceste beneficii din articolul Antrenament online personalizat: fitness din confortul casei, sub îndrumarea antrenorului personal.

Neplăcerile unui antrenament în aer liber

Dacă totuși iei în calcul un antrenament fizic în aer liber, îți spunem că variațiile de temperatură și umiditatea crescută te vor face să renunți repede la a face efort.

program de miscare online

Mai mult, vei vedea că transpirația va atrage tot felul de insecte pe corpul tău. Acest lucru îți va genera neplăceri suplimentare, față de un antrenament la sală.

Antrenament la sală: o temperatură constantă prelungește timpul alocat mișcării

Din cauza variațiilor de temperatură, atunci când faci sport în aer liber, există riscul să te îmbolnăvești atunci când transpiri excesiv și nu te schimbi. Pe de altă parte, la sala de antrenament, chiar dacă există aer condiționat, temperatura este una constantă. De asemenea, depunând efort, vei dori să consumi mai multă apă. Crește astfel rata metabolică și elimini mai multe toxine din organism.

antrenamente la sala

Confortul dat de o temperatură constantă din sala de fitness te poate ajuta să îți prelungești timpul de antrenament. Este o soluție binevenită comparativ cu sportul în aer liber, unde vremea poate fi schimbătoare.

Prevenirea bolilor

S-a demonstrat că antrenamentul la sală oferă o serie de beneficii pentru sănătate. Cel mai important dintre ele este reducerea riscului de apariție a bolilor cardiovasculare și a diabetului.

Dincolo de aceste beneficii, fitness-ul este un mod de viață. Dacă face parte și din rutina ta, vei simți nevoia de antrenament pe tot parcursul anului, indiferent de vreme și anotimp.

În cazul în care ești în căutarea unei săli de fitness unde să poți face mișcare într-un mediu confortabil, îți recomandăm Human Fitness. Aceasta este mai mult decât o sală de forță. Este un adevărat concept, cu program 100% personalizat. Antrenori cu experiență se vor ocupa de tine și te vor ajuta să îți atingi obiectivele propuse. Află mai multe din articolul Fitness la un alt nivel: descoperă conceptul unic HUMAN, cu antrenor personal . Dacă vrei să vezi concret despre ce este vorba, poți face o programare chiar acum la 0771600700.

surse: holmesplace.com; theinspiredhome.org; simplygym.net; trainwithapex.com crossfittidalwave.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE