Fitness la un alt nivel: descoperă conceptul unic HUMAN, cu antrenor personal

antrenor personal in Bucuresti

O varietate de opțiuni. Este ceea ce regăsești disponibil pe piață dacă îți dorești să faci sport în cadrul unei săli de fitness. Așa că trebuie să alegi cu atenție pentru a te asigura că serviciile oferite sunt de calitate, eficiente, respectă normele de siguranță și te ajută în obiectivele de mișcare pe care ți le-ai propus. Înainte să achiți abonamentul la sala de sport, informează-te. Fie că îți propui să slăbești, să crești masa musculară, să îți menții forma sportivă, să elimini durerile și alte efecte ale sedentarismului sau pur și simplu să te deconectezi, o sală cu personal trainer în București, este o opțiune de luat în calcul. Cu atât mai mult dacă antrenamentele sunt concepute de specialiști în fitness, kinetoterapie și nutriție și adaptate în totalitate nevoilor tale. Citește articolul nostru și poți descoperi cum să alegi soluția optimă pentru a face mișcare.

Program de mișcare cu personal trainer, în București

Beneficiile practicării unui sport sunt incontestabile, dar mulți dintre noi ne mobilizăm greu sau, dacă am început exercițiile, ne demotivăm repede. Frecventarea unei săli de sport, prin comparație cu mișcarea efectuată pe cont propriu, te poate susține în menținerea rutinei de antrenament. De multe ori, nici aceasta nu este însă o garanție a practicării sportului corect, eficient și pe termen lung.

Din dorința de a răspunde acestor nevoi de mișcare, de stare de bine și de viață sănătoasă, a apărut conceptul HUMAN Fitness Clinic – un program unic de antrenamente 100% personalizate, desfășurate exclusiv cu personal trainer, în București.

Situată pe Bulevardul Unirii, nr. 65, sala noastră te așteaptă să faci sport la un alt nivel:

  • conștient de necesitățile tale fizice și psihice;
  • corelând dorințele și obiectivele tale de mișcare cu nevoile reale ale corpului tău;
  • îmbinând armonios elemente din mai multe domenii precum: fitness, kinetoterapie, nutriție;
  • adaptând permanent exercițiile conform stării tale de moment, dar și evoluției de la o ședință la alta.

Echipa noastră are antrenamente specifice pentru diferite tipuri de sport pe care le practici: tenis, fotbal, box etc. Te susținem să îți îmbunătățești condiția pentru sportul practicat, fie că ești sportiv de performanță, fie că este doar un hobby în care dorești să devii mai bun.

Printr-o abordare originală a sportului, la HUMAN Fitness, membrii beneficiază nu doar de un personal trainer, în București, ci de o întreagă echipă de profesioniști care se ocupă de ei, individualizat. Astfel, antrenamentele HUMAN sunt rezultatul colaborării dintre antrenori personali cu experiență și multiple calificări, preparator fizic, tehnician nutriționist și kinetoterapeut.

antrenament personalizat Bucuresti

Împreună, ne ocupăm de elaborarea unui program unic, 100% adaptat obiectivelor tale de mișcare, corelate obligatoriu cu ceea ce identificăm ca fiind capacitățile și nevoile tale reale. Astfel, te ajutăm să îți îmbunătățești nu doar înfățișarea, ci și starea de sănătate per ansamblu, să adopți un nou stil de viață.

Consultația de specialitate: evaluăm starea de sănătate și condiția ta fizică

La HUMAN Fitness, acordăm o atenție deosebită stării tale de sănătate, posturii corpului, formei fizice și stilului actual de viață. Astfel, prima noatră întâlnire constă într-o evaluare de specialitate, în cadrul căreia ne vom cunoaște mai bine.

Consultația de specialitate este realizată de către specialiștii HUMAN și constă în:

  • test de măsurare a procentului și a cantității de grăsime, a procentului de masă musculară, a retenției de apă și a gradului de dezechilibru muscular;
  • evaluare posturală și stabilirea deficiențelor de postură (mai ales pentru persoanele care suferă de dureri cronice sau diverse afecțiuni precum: cifoză, lordoză, hernie de disc etc.);
  • teste de mișcare funcțională și teste de fitness;
  • analiză de nutriție și a stilului de viață;
  • analiza dosarului medical (dacă este cazul).

Consultația de specialitate poate dura între 45 și 90 de minute și este realizată gratuit, dacă alegi să începi un program de antrenament la HUMAN. Astfel, în funcție de particularitățile și de dorințele tale, vom putea stabili un program de exerciții și nutrițional individualizat.

antrenor personal HUMAN

Indiferent de obiectivele de mișcare pe care le ai în plan, la HUMAN, ai garanția că le vei atinge:

  • slăbire și tonifiere;
  • creștere masă musculară;
  • relaxare și destresare;
  • corectare posturală și eliminarea durerilor.

Datoria noastră este de a aduce calitate în viețile oamenilor, iar noi ne susținem membrii din toate punctele de vedere. Vrem să dezvoltăm un stil de viață sănătos, care să fie sustenabil, unde mișcarea este principala sursă de energie, dar nu numai.

Nicky Matei, antrenor personal și coordonator al Clinicii de Fitness HUMAN

Exerciții pentru orice nivel, cu personal trainer în București

Pe lângă adaptarea antrenamentelor pentru a răspunde rapid și cu rezultate pe termen lung obiectivelor tale, specialiștii HUMAN personalizează programul și în funcție de nivelul la care ești obișnuit să practici sport. Astfel, fie că ești începător, intermediar, avansat sau sportiv, vom veni către tine cu o abordare eficientă, antrenantă, individualizată.

Nivelul începător

Dacă ești în căutarea unui sport pe care să îl practici în mod regulat și fără prea mare dificultate, poți să te bucuri de avantajele fitness-ului. La HUMAN, programul de antrenament este întotdeauna conceput special pentru tine. Desfășori exercițiile doar sub atenta supraveghere a antrenorului personal. Te bucuri de fiecare dată de intimitatea sălii, de corectitudine și de siguranță în execuție.

Primele două săptămâni vor fi de adaptare, perioadă în care vei învăța:

  • tehnici de creștere a rezistenței la efort;
  • exerciții de respirație;
  • exerciții de bază pentru fiecare grupă musculară în parte;
  • elemente de stretching;
  • elemente de mobilitate.

Nivel intermediar

Ai mai practicat sport înainte de a deveni membru HUMAN? Noi îți vom fi alături și în urma evaluării de specialitate vom aprecia exact de ce mix de exerciții ai nevoie pentru a relua mișcarea în siguranță.

Te vom susține să ai din ce în ce mai multă încredere în tine, să evoluezi și chiar să îți depășești nivelul actual și limitele. Vom corela experiența ta anterioară cu exercițiile din programul nostru unic de mișcare.

Nivel avansat, cu personal trainer în București

Dacă ai ajuns aici, cu singuranță sportul a devenit o pasiune pentru tine. Alături de echipa HUMAN, te vei bucura de un nivel superior de exerciții, conceput pentru profesioniști și adaptat nevoilor tale. Vei obține astfel condiția fizică a unui campion. La acest nivel, corpul și psihicul lucreaza deopotrivă pentru obținerea performanței, alături, bineînțeles, de antrenorul tău personal.

exercitii cu antrenor

Te vom scoate din zona ta de confort. Efortul merită pentru că rezultatele obținute vor fi pe măsură. Vei vedea transformări corporale remarcabile.

Antrenamente pentru sportivi de performanță

Practici deja un sport de performanță și cauți un loc unde să îți îmbunătățești condiția fizică pentru competiții?

Antrenamentele personalizate HUMAN, de tip unu la unu, îți cresc anduranța și forța fizică. Gândim exerciții de coordonare și de agilitate, adaptate ariei tale sportive. O întreagă echipă îți stă la dispoziție pentru ca tu să devii cel mai bun în sportul practicat.

Devenind membru HUMAN Fitness, nu ai doar beneficiul antrenamentelor personalizate și al supravegherii antrenorului personal. Vei face parte dintr-o comunitate de oameni pentru care mișcarea și fitness-ul înseamnă un mod de viață.

Te invităm și pe tine să îți atingi potențialul maxim, fizic și psihic. Testează pe propria piele conceptul unic HUMAN și îți garantăm că vei deveni cea mai bună versiune a ta! Suna la 0771 600 700 și vino la o consultație de specialitate.

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE