Antrenament online personalizat: fitness din confortul casei, sub îndrumarea antrenorului personal

antrenament online personalizat

Muncă online, întâlniri online, filme online, cursuri online. De ce nu și sport online? Atunci când practici sport acasă, cel mai mare inconvenient este dificultatea de a te putea ține de un anumit program. Sau nesiguranța că urmezi un program corect și eficient. Un antrenament online personalizat schimbă însă situația. Te ajută să obții cele mai bune rezultate, în confortul casei tale sau din orice alt loc unde ai acces la internet. Vorbim în acest articol despre beneficiile antrenamentului online personalizat, practicat de oriunde, sub atenta supraveghere a unui personal trainer, prin apel video sau o altă platformă care oferă condiții similare.

Antrenamentul online personalizat, soluția modernă pentru sport de oriunde

Evoluția tehnologiei, pandemia, izolarea și modul de viață al oamenilor au dus la dezvoltarea antrenamentelor personalizate și în mediul online. Acest lucru face ca fitness-ul să nu mai fie doar despre benzi de alergare și ridicarea de greutăți într-un spațiu comun, eventual aglomerat. Programul de mișcare poate fi acum monitorizat de la distanță de către specialiști. Exercițiile efectuate sunt complet personalizate și adaptate nevoilor tale.

Dar să găsești timp pentru tine poate părea uneori o sarcină imposibilă. Și asta chiar și atunci când vine vorba de lucruri importante precum sănătatea și aspectul tău. Un antrenament online te poate ajuta în acest sens. Important este să faci alegerile corecte pentru a fi în siguranță. Nu tot ce este pe internet este și benefic sau potrivit oricărei persoane.

Accesibil poate însemna riscant pentru sănătate

Același exercițiu poate fi benefic pentru unele persoane și contraindicat pentru altele. Pe cât de mult poate ajuta o persoană din jurul tău un anumit program de antrenament sau un tip de exercițiu, pe atât de mult rău poate să îți provoace ție. Dacă pui în practică orice găsești pe internet, riști să agravezi anumite afecțiuni sau poți suferi accidentări. Totodată, pe cât de mult te poate ajuta un anumit exercițiu executat corect, pe atât de mult îți poate dăuna, dacă îl execuți incorect, fără supravegherea unui antrenor.

fitness cu antrenor personal

Probabil că ai obosit și ai renunțat la diete și programe care circulă în mediul online, pentru că nu ai găsit până acum o activitate fizică pe placul tău sau care să dea rezultatele dorite. Poate chiar te-ai gândit să lucrezi cu un antrenor personal. Pune în balanță efortul de timp, bani și șansele de a obține rezultatele dorite! Cu siguranță vei constata că merită să te orientezi către un program de mișcare online, personalizat.

Beneficiile unui antrenament online personalizat

Dacă nu ai luat în calcul până acum să apelezi la un antrenament online personalizat, îți prezentăm beneficiile acestuia. Parcurge-le până la final! Ai putea constata că este soluția potrivită și pentru tine.

Dacă optezi pentru antrenamentul online personalizat:

  • Nu ești forțat să-ți adaptezi rutina la un anumit program al sălii de fitness.
  • Economisești timpul cu deplasarea.
  • Poți lucra de acasă sau de oriunde preferi, după propriul program.
  • În același timp, beneficiezi în continuare, ca la sală, de atenția unui antrenor personal calificat. El te menține pe drumul cel bun și te motivează să păstrezi rutina de exerciții fizice și de nutriție.
  • Reușești să îți atingi obiectivele de mișcare corect, ușor și în siguranță, la fel ca atunci când te prezinți fizic la sală.

Un astfel de program poți urma și în cadrul HUMAN Fitness. Află mai multe din articolul Antrenamentul personalizat de fitness – soluția optimă pentru a face mișcare. Vorbim în continuare despre principalele avantaje pe care le obții atunci când alegi un antrenament online personalizat.

Sfaturi de la un profesionist

Teoretic, știm cu toții că trebuie să mâncăm mai sănătos și să facem mai mult sport. Practic, ne motivăm greu, nu ne cunoaștem cu adevărat organismul, avem țeluri nerealiste, iar pe parcurs, uităm chiar de obiectivele propuse. Un antrenor personal lucrează cu tine pentru a pune la punct împreună un program perfect corelat cu obiectivele tale, dar și cu nevoile și capacitățile tale reale. Asftel, antrenamentul online personalizat se arată a fi mult mai util decât sfaturile generaliste găsite pe internet.

program de miscare online

Un antrenament online personalizat te va ajuta să pui accent pe anumite zone ale corpului. Și asta fie că este vorba despre brațe “lăsate”, burta “rotundă”, lipsa ”pătrățelelor”, corectarea posturii și eliminarea durerilor. Exercițiile fizice personalizate, alături de un plan nutrițional corect, te ajută să reintri în formă, să recâștigi starea psihică de bine, să deprinzi un stil de viață sănătos. Cu ajutorul antrenorului personal, poți să îți ajustezi planul în mod regulat, în funcție de progresul înregistrat.

Flexibilitate

Lipsa timpului sau distanța te pot influența să renunți sau să reduci din programul exercițiilor fizice. Online, ai posibilitatea să te antrenezi de oriunde dorești. Poți alege și ore mai puțin solicitate, dacă nu ești nevoit să te prezinți fizic la sală. În funcție doar de disponibilitatea ta și a antrenorului personal, ai mai multe șanse de a nu amâna ședințele.

Ușurința în comunicare în cadrul unui antrenament online personalizat

Datorită mijlocelor de comunicare moderne și a aplicațiilor precum Facebook, WhatsApp, Skype, este incredibil de ușor să ții legătura cu antrenorul. Urmărești exact ce ai de făcut. Îi poți adresa întrebări. Trainer-ul te poate corecta în timp real sau îți ajustează intensitatea exercițiilor. Te poți conecta de oriunde, de pe telefon, tabletă, laptop sau desktop.

Chiar dacă te afli la sute de kilometri distanță, antrenorul personal poate urmări la fel de ușor progresul tău. Îți arată exact cum să faci anumite exerciții, corect și în siguranță. Totodată, antrenorul personal online se asigură că respecți rutina de exerciții. În cadrul programului unic HUMAN, poți apela și la ajutorul tehnicianului nutriționist pentru a avea un aport nutrițional optim, care te va ajuta să ajungi la obiectivul de mișcare stabilit.

Atenție și motivație

Majoritatea persoanelor care încep să facă mișcare, au nevoie de susținere, de motivare constantă și de corectare. Mai ales atunci când desfășoară exerciții pe cont propriu, ”lipsa de chef” și de atenție, precum și lipsa apariției rezultatelor după programele găsite aleator pe internet le pot face să renunțe rapid la activitatea sportivă aleasă.

sport online

La fel ca la sală, și în cazul antrenamentelor cu antrenor personal desfășurate online este mult mai sigur că te vei ține de treabă. Este necesar să depui efort indiferent de tipul de antrenament ales, pentru a atinge rezultatele propuse. De aceea, este datoria antrenorului personal să se asigure că rămâi conectat în permanență. El este mereu ”cu ochii pe tine”, chiar și de la distanță și te va ”ține în priză” până la finalul ședinței. Destinde atmosfera și îți induce dorința de a reveni la următoarea programare.

Accesibilitate

Chiar dacă mai ieftin nu este întotdeauna mai bine, cu toții vrem să economisim bani atunci când se poate. Sportul online cu un antrenor personal este mai avantajos decât dacă ai opta pentru a-l practica la sală. Acest lucru este posibil pentru că se elimină deplasarea la sală și alte cheltuieli, cum ar fi taxa pentru parcare, acolo unde este cazul.

Antrenament online personalizat la HUMAN Fitness Clinic

Conceptul unic HUMAN Fitness îți oferă garanția că primești exact același serviciu ca orice altă persoană care se antrenează la sală, respectiv:

  • o consultație inițială de specialitate pentru evaluarea stării tale fizice și de sănătate;
  • un program unic, elaborat de echipa de specialiști în fitness, kinetoterapie și nutriție, complet adaptat necesităților și dorințelor tale;
  • monitorizare permanentă și îndrumări despre cum să execuți corect exercițiile;
  • evaluări periodice și ajustare constantă, chiar pe parcursul antrenamentului, a exercițiilor;
  • o mare varietate de antrenamente, pentru a lucra toate aspectele necesare și pentru a evita plictiseala. Datorită cunoștințelor avansate în biomecanica ale antrenorilor noștri, înveți să folosești ce ai la dispoziție în jur: greutatea propriului corp, o păturică/prosop pentru protejarea spatelui și a articulațiilor membrelor, un scaun/margine de pat/canapea și un spațiu de maxim 2 metri pătrați.
antrenament personalizat

Oriunde te-ai afla, ești pregătit de un antrenament optim, fară să depinzi de echipamentele profesionale din sală, deși acestea au beneficiile lor incontestabile.

Antrenament online personalizat vs. antrenament la sală: aceleași rezultate garantate

La HUMAN Fitness, toate programele de antrenament sunt personalizate și se desfășoară alături de un antrenor personal. De aceea, rezultatele obținute vor fi aceleași fie că alegi să vii la sală, fie că ne vedem online.

O întreagă echipă de profesioniști este alături de tine pe post de antrenor personal. Indiferent de nivelul tău de pregătire sportivă, ne asigurăm că faci corect exercițiile planificate și că ajungi garantat la obiectivele propuse. În permanență însoțit de un antrenor personal calificat, ai posibilitatea de a desfășura antrenamentele atât fizic în sală, cât și online.

De cele mai multe ori, membrii HUMAN aleg o combinație între cele două modalități de a desfășura antrenamentele. În special pe perioada verii, pentru a fi mai flexibili pe perioada concediilor, fără a pierde rutina și beneficiile antrenamentelor. Anumite meserii care presupun deplasarea frecventă în delegații reprezintă un alt motiv pentru care cei care vin la sală optează pentru abonamentele mixte (fizic și online).

La HUMAN Fitness Clinic ești mereu pe mâni bune, misiunea noastră este de a aduce calitate în viața ta. Trebuie doar să programezi o evaluare de specialitate la 0771 600 700 pentru a afla ce tip de antrenament online ți se potrivește. Contactează-ne acum pentru a începe un program 100% personalizat!

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE