Cum alegi sala de sport: antrenor personal și program cu exerciții adaptate nevoilor tale

cum alegi sala de sport antrenor personal

Apropierea de casă sau birou. Recomandări de la cunoscuți. Echipamente disponibile și facilități oferite. Experiența personalului. Toate acestea ar putea fi criterii dupa cum alegi sala de sport, atunci când vrei să faci mișcare, pentru diferite scopuri. Ce ai zice însă de o experiență complet personalizată, în urma unei evaluări și a unei consultații? Iată unde o găsești.

Cum alegi sala de sport: antrenor personal, pentru fiecare client

Pentru o experiență personalizată, conform nevoilor tale, primul pas este alegerea unei săli de sport care să dispună de antrenor personal pentru fiecare client.

Acesta se va asigura că efectuezi corect exercițiile propuse pentru atingerea obiectivelor tale. De asemenea, îți va supraveghea fiecare mișcare, astfel încât tu să faci sport în siguranță. În lipsa supravegherii, unele mișcări incorect efectuate ți-ar putea dăuna sănătății.

Pentru atingerea obiectivului sau a obiectivelor, ideal ar fi să existe un plan personalizat de antrenamente. Acesta va cuprinde exerciții adaptate statusului tău actual de sănătate, greutate sau rezistență la efort. Un astfel de plan este realizat de specialiștii Human Fitness, în urma unei consultații și evaluări inițiale. Fără acesta și fără supravegherea unui antrenor personal, membrii Human Fitness nu pot face niciun fel de mișcare în sală.

plan personalizat de antrenamente

În cadrul consultației inițiale, specialiștii Human acordă o atenție deosebită stării tale de sănătate, și, în special, posturii, formei fizice și stilului tău de viață. Despre importanța unei poziții corecte, poți afla mai multe din articolul O postură corectă înseamnă sănătate I Nu doar fizică: legătura dintre postura corporală și depresie.

Evaluare gratuită la Human Fitness

Această consultație, care durează între 45 și 90 de minute, este efectuată gratuit, pentru cei care devin membri ai Human Fitness. Concret, evaluarea constă în:

  • realizarea unui test de măsurare a procentului și a cantității de grăsime, a procentului de masă musculară, a retenției de apă și a gradului de dezechilibru muscular;
  • evaluare posturală și stabilirea deficiențelor de postură. Această evaluare este deosebit de importantă mai ales pentru cei care suferă de dureri cronice sau afecțiuni precum: cifoză, lordoză, hernie de disc, etc;
  • teste de mișcare funcțională și fitness;
  • analiză a stilului de viață, cu accent pe nutriție;
  • în anumite cazuri, analiza dosarului medical.

Despre evaluarea inițială, program personalizat și echipa de antrenori, vorbește, în videoul de mai jos, Cristi Strava, antrenor personal și coordonator al sălii Human Fitness.

Pentru a afla mai multe informații legate de beneficiile mișcării și cum poți integra sportul în stilului tău de viață, ne poți urmări și pe canalul nostru de Youtube pe care îl poți accesa aici.

Cum alegi sala de sport: program personalizat de antrenament

În funcție de particularitățile și de obiectivele tale, specialiștii Human Fitness vor realiza un program personalizat de nutriție și antremanent. Astfel, cu ajutorul acestui program, vei obține, garantat, rezultatele dorite, precum:

  • creșterea masei musculare;
  • slăbire și tonifiere;
  • relaxare și destresare;
  • corectare posturală și eliminarea durerilor.

Exercițiile sunt personalizate și în funcție de nivelul de efort cu care ești obișnuit. Pe parcursul antrenamentelor, un specialist Human Fitness va sta lângă tine în permanență, urmărind fiecare mișcare pe care o faci.

Îndeplinirea obiectivelor

Mai mult, antrenorul personal se va asigura că tu rămâi motivat pe tot parcursul timpului petrecut la sală, astfel încât să îți îndeplinești obiectivul.

Îndeplinirea obiectivului este unul dintre criteriile după care să alegi sala de sport. Asigură-te că sala aleasă îți pune la dispoziție echipamentul și programele potrivite în acest sens.

slabit la sala de sport

În plus, pe lângă antrenorul personal, noi, la Human Fitness, dispunem de o echipă de specialiști de care vei beneficia și tu, respectiv: preparator fizic, tehnician nutriționist și kinetoterapeut.

Cum alegi sala de sport: flexibilitatea orarului de funcționare

Un alt criteriu după care să îți alegi sala de sport este orarul acesteia de funcționare. Asigură-te că orarul sălii se potrivește cu programul tău. O sală de sport cu orar flexibil îți oferă mai multă libertate în stabilirea programului de antrenament. Noi, la Human Fitness, avem deschis inclusiv în week-end. Programul nostru este de la ora 7.00 la 22.00, de luni până vineri, iar în weekend, de la 8.00 la 16.00.

Fă o vizită și un tur al sălii pe care intenționezi să o alegi. Nu te orienta doar după recomandările apropiaților și după informațiile găsite pe internet. Nouă, ne poți face oricând o vizită la sală, situată în Bd.Unirii, nr.65, după orarul precizat de mai sus. Dispunem de numeroase echipamente, pe care le poți folosi conform indicațiilor din planul personalizat de antrenament.

De asemenea, pentru orice întrebare sau informație pe care vrei să o afli, ne poți contacta la 0771 600 700.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE