Când practicile vechi nu mai ajută sănătatea: Human, concept inovativ în sport

fitness cu antrenor personal cu Nicky si Cristi

În ultimii 20 de ani, obiceiurile oamenilor s-au schimbat semnificativ, iar sănătatea le-a urmat. Sedentarismul a acaparat tot mai mult cotidianul. Acest lucru a dus la înmulțirea problemelor de sănătate, dar și la creșterea numărului celor cu deficiențe posturale. Din păcate, soluțiile nu au urmat același trend. Și asta în timp ce practicile vechi par că nu mai ajută. În acest peisaj și din această nevoie, a apărut conceptul Human Fitness Clinic. Despre acesta, dar și despre fitness cu antrenor personal, vorbim în continuarea acestui articol.

Fitness cu antrenor personal, în cadrul unui concept revoluționar

Nicky Matei și Cristi Strava, fondatorii Human Fitness Clinic, au pus lucrurile în mișcare. Au creat un concept inovativ. Și asta cu ajutorul unei abordări adaptate nevoilor medicale ale omului de azi.

Pentru că au vrut mai mult decât o sală de fitness, și-au folosit toată experiența adunată în practica internațională. Au reușit astfel să aducă calitate în viața oamenilor. Așa a apărut și numele “HUMAN“, pentru a cuprinde întregul concept, care este unul despre oameni.

Pentru a se adapta nevoilor și dorințelor variate de mișcare ale omului modern, a fost nevoie de mai mult decât o sală obișnuită de fitness. Așa a apărut conceptul inovativ al celor doi sportivi de performanță Nicky Matei și Cristi Strava, respectiv cel de “clinică de fitness“.

Fitness cu antrenor personal: beneficiile sportului, în toate aspectele vieții

De la idee la punerea ei în practică, lucrurile au mers din plin. Cei doi antreprenori au îmbinat businessul cu pasiunea lor de a face sport. Au reușit astfel să îi facă pe cei care au trecut pragul sălii să vadă beneficiile sportului, în toate aspectele vieții lor.

În plus, mentalitatea de campion a celor doi anteprenori i-a ajutat enorm și în business. La fel ca în sport, s-au străduit să dea ce au mai bun, să se disciplineze și să se ambiționeze. Toate acestea, i-au condus spre progres, după cum au subliniat chiar cei Nicky și Cristi.

Cu trei antrenamente pe zi și cu gestionarea diferitelor probleme ale afacerii, cu siguranță nu le-a fost ușor. De unde și-au luat energia pentru a reuși? De la iubirea pentru oameni. Și-au luat energia din binele făcut. Au dat-o mai departe celor care au nevoie.

Experiența, pentru sport

Deși îi place sportul în general, pentru Nicky Matei, gimnastica este prima sa dragoste. Și asta pentru că gimnastica a ajutat-o cel mai mult în dezvoltarea disciplinei, ambitiei, perseverentei, competitivitatii, pe langa motricitate, flexibilitate, anduranta, forta, control muscular, etc. Chiar și azi, la ani distanță, Nicky folosește ceea ce a învățat în anii petrecuți în sala de gimnastică, unde a creat o legătură pe viață.

fitness-cu-antrenor-personal-la-human

În ceea ce-l privește pe Cristi Strava, înainte de Human, a făcut haltere și kickboxing. Pe lângă acestea, are în spate mulți ani de antrenorat și predat, în cadrul seminariilor și al cursurilor specializate.

Servicii oferite la Human Fitness

Pe post de antrenor, fiecare membru Human Fitness are la dispoziție o întreagă echipă, ce lucrează pentru de el. Beneficiile astfel obținute sunt uriașe. Fiecare membru al echipei, respectiv preparatorul fizic, antrenorul personal de fitness, tehnicianul nutriționist și kinetoterapeutul, lucrează pentru atingerea obiectivelor clientului. Concret, o echipă întreagă de profesioniști înlocuiește clasicul antrenor dintr-o sală obișnuită de fitness. Despre toate acestea, poți afla mai multe din articolul Conceptul HUMAN Fitness sau atunci când o întreagă echipă lucrează pentru tine.

Mai mult, fiecare antrenor din echipă a practicat câte un sport, precum fotbal, volei, handbal, gimnastica, kickbox, box, haltere dans sportiv, tenis, etc. Ei dețin astfel un bagaj de informații, la care se adaugă cunoștințele dobândite în Facultatea de educație fizică și sport. La Human Fitness, lucrează antrenori care sunt absolvenți ai Facultății de kinetoterapie și foști sportivi, în același timp. Deci, ei pot supraveghea corectitudinea efectuării fiecărei mișcări.

Fitness cu antrenor personal: programul, 100% personalizat

De asemenea, cu ajutorul trainingurilor făcute în cadrul Human Fitness, dar nu numai, se realizează integrarea în programul de antrenament personalizat 100%, pentru fiecare membru. Programul este realizat în funcție de necesități și obiectivele membrului, respectiv:

  • elemente de kinetoterapie;
  • nutriție;
  • reeducare posturală;
  • slăbire și tonifiere;
  • hipertrofiere;
  • sport specific.

Despre acest mod de a face sport, poți afla mai multe din articolul Antrenamentul personalizat de fitness – soluția optimă pentru a face mișcare.

fitness-cu-antrenor-personal

De asemenea, serviciile oferite nu impun o limită de vârstă pentru membri. La Human Fitness, au venit oameni cu vârsta cuprinsă între 6 și 82 de ani, de la nivel de începător, până la cel de sportivi de performanță.

De asemenea, din dorința de a ajuta cât mai mult, Human Fitness colaborează și cu medici. Și asta pentru a ajuta la acoperirea unei palete largi de servicii în sănătate și fitness.

Dacă și tu îți dorești să practici sport după un program personalizat, sub supravegherea unui antrenor personal, te poți adresa specialiștilor Human Fitness. Ei îți vor concepe cel mai bun plan de antrenament, astfel încât, oricare ar fi obiectivele tale, să le poți atinge în cel mai scurt timp. Te așteptăm la sală, pentru a vedea cum se desfășoară antrenamentele, programându-te la 0771 600 700.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE