Antrenamentul personalizat de fitness – soluția optimă pentru a face mișcare

B1 TV - 60% din romani nu fac niciodata sport

Fiecare corp este unic, fiecare individ are propriile necesități în ceea ce privește aspectul său fizic și starea de sănătate. Deși oamenii sunt prin definiție sedentari, o arată clar statisticile, este posibil să faci parte din cei 40% care cochetează cu sportul. Atenție însă! Exercițiile fizice realizate fără supravegherea unui antrenor specializat prezintă un risc crescut de accidentare sau de înrăutățire a problemelor de sănătate. Urmărește materialul video realizat de B1 TV și află care sunt beneficiile unui antrenament personalizat și corect.

Capcana celor care își propun să scape de efectele sedentarismului

Peste 60% din populația României nu practică sport deloc și 18% dintre români fac mișcare foarte rar. Tot statisticile arată că 98% din persoanele care vor să slăbească încearcă initial un program de pe internet sau recomandat de o cunoștință. Greșit și riscant, spun specialiștii. Dieta și sportul trebuie să fie personalizate pentru a fi eficiente și a nu afecta sănătatea.

antrenament personalizat fitness

Cristi Strava, creatorul conceptului HUMAN Fitness Clinic îi atenționează pe cei care au ales să înceapă un program de mișcare că exercițiile fizice efectuate fără supravegherea unui antrenor specializat pot duce la înrăutățirea problemelor articulare, bolilor de oase, osteoporozei, herniei de disc etc. Sau pot genera accidentări destul de grave, care se pot finaliza cu spitalizare.

Acesta este și cazul tinerei din imagini. În urma unor exerciții incorecte, făcute la o sală din București, Beatrice a ajuns să aibă probleme cu genunchiul. Acum a ales să vină la HUMAN, unde beneficiază de antrenament personalizat, adaptat nevoilor sale și este constant monitorizată de un Personal Trainer.

Am ales varianta de sport cu antrenor personal pentru că sunt oarecum leneșă și nu mă pot motiva singură. Am nevoie de cineva care să stea în permanență lângă mine și să îmi spună cum este corect să fac. În urma unor exerciții făcute incorect, singură, la alte săli am aceste probleme cu genunchiul.

Beatrice, membru HUMAN Fitness Clinic

Ce presupune un antrenament personalizat de fitness

Așa cum fiecare corp este unic, și exercițiile practicate trebuie să fie diferențiate și să vizeze nevoile fiecărui individ în parte. Un antrenament personalizat și corect, cu rezultate vizibile, benefice și pe termen lung pornește de la o consultație de specialitate prin care se identifică necesitățile și dorințele fiecărei persoane. Majoritatea vin pentru a atinge anumite obiective și descoperă că trebuie să le armonizeze cu nevoile structurale și funcționale pe care le au în realitate. În funcție de acestea, specialiștii în mișcare stabilesc obiective clare și elaborează un plan de antrenament personalizat 100%.

Esența sănătății este mișcarea, atât timp cât o practici conștient. Conștient de forma ta fizică actuală și conștient de faptul că îți poți îmbunătăți atât înfățișarea, cât mai ales starea de sănătate fizică și psihică, dacă urmezi un program de fitness unic, personalizat.

Cristi Strava, preparator fizic și coordonator al Clinicii de Fitness HUMAN
Cristi Strava antrenor personal

Fie că îți dorești slăbire și tonifiere, creștere forță și masă musculară, corectare posturală, eliminarea durerilor și a efectelor sedentarismului sau pur și simplu relaxare și eliminarea stresului cotidian, exercițiile fizice efectuate trebuie să fie în concordanță cu nevoile corpului tău. Trebuie să țină cont de nivelul tău de forță, rezistență, viteză, echilibru, agilitate sau de problemele de sănătate.

Beneficiile exercițiilor corecte și personalizate

Alegerea unui antrenament personalizat de fitness și implicarea unui Antrenor Personal te pot ajuta:

  • Să îți stabilești obiective realiste și sănătoase.
  • Să obții rezultate rapide, benefice și pe termen lung.
  • Să lucrezi de plăcere, la intensitatea și cu tipul de exerciții care ți se potrivesc.
  • Să fii motivat, inspirat, în siguranță și să ai o stare de bine.
  • Să acumulezi cunoștințe utile și deprinderi sănătoase în viața de zi cu zi.
antrenor personal Bucuresti

Și tu poți transforma mișcarea și alimentația sănătoasă  într-un nou stil de viață! Te invităm să ne faci o vizită la HUMAN Fitness Clinic, în Bd. Unirii, nr. 65, Sector 3 și te vei convinge de beneficiile conceptului nostru unic.

Te poți antrena corect și în siguranță, indiferent de nivelul tău de performanță: Începător, Intermediar, Avansat, Sportiv. Echipa HUMAN Fitness este aici pentru a aduce calitate in viața ta. Nu ezita să ne contactezi la 0771 600 700. Schimbarea poate începe acum!

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE