Sfaturile antrenorului personal pentru slăbit sănătos și forme armonioase

program slabire rapida

Începerea unui program de fitness poate fi unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine, pentru sănătate. Apelând la sfaturile unui antrenor personal pentru slăbit și tonifiere, vei reuși să elimini rapid și eficient kilogramele în plus. Poți ține sub control greutatea pe termen lung. Îți întărești oasele și mușchii. Vei avea un corp cu forme armonioase. Află care sunt recomandările specialiștilor și urmărește declarațiile membrilor Human Fitness Clinic!

Persoanele care speră să obțină rezultate peste noapte, în general, țin tot felul de diete “minune” găsite pe internet. Sau caută diferite programe de mișcare tot în mediul online. Fără a avea însă și pregătirea necesară pentru a alege în mod conștient și benefic pentru organismul lor, acestea ajung să își pună sănătatea în pericol. Și riscă să facă mai mult rău decât bine.

Cum poate face diferența un antrenor personal pentru slăbit corect și eficient

Urmărește video și descoperă povestea Andreei, o tânără de 32 de ani din București care, din dorința de a scăpa de câteva kilograme pentru a se pregăti de vară, a început să țină o dietă drastică. Rezultatul a fost exact opusul a ceea ce şi-a dorit.

Am început acum ceva timp cu o dietă, mai puţină mâncare şi mai multă apă, dar rezultatele nu au fost aşa de satisfăcătoare. După o perioadă, pentru că organismul trebuie să şi mânânce în cele din urmă, am început să văd efectele negative. Slăbeşti relativ repede, dar după, la fel de repede te şi îngraşi.

Andreea Beatrice, membru Human

Fiind dezamăgită de efectele încercărilor ei de a slăbi fără ajutor de specialitate, Andreea a apelat la programul unic, 100% personalizat, de la Human Fitness Clinic. Beneficiind de ajutorul întregii echipe de specialiști și de permanenta supraveghere a unui antrenor personal pentru slăbit corect și tonifiere eficientă a musculaturii, Andreea a reușit să atingă obiectivul propus.

La Human, descoperi că poți să mănânci și să slăbești în același timp. Nu e nevoie și nici sănătos să te înfometezi.

Andreea Beatrice, membru Human

Atât dieta, cât și exercițiile fizice trebuie să fie personalizate pe nevoile fiecărui organism. Altfel, urmările pot fi nedorite pentru sănătate.

O tehnică foarte corectă ajută de 10 ori mai mult acel corp. Sunt foarte multe exerciții luate de pe internet şi sunt executate greșit. Toţi vor aici şi acum şi nu o să-i ajute. Intervine partea de supraantrenament, ceea ce însemnă foarte mult stres pe articulaţii, se poate ajunge chiar la rupturi musculare.

Athena Nicoleta Matei, antrenor fitness

Alimentația corectă potențează efectul antrenamentelor

Ce și când mănânci pentru a atinge formele dorite, fără a face rabat de la sănătate, este o știință în sine.
Dietele suprapuse cu antrenamentele fizice, fără monitorizarea unui antrenor personal pentru slăbit, pot genera în timp probleme grave.

Cel mai frecvent, alimentaţia influenţează diabetul, nivelul glicemic din sânge, stările de oboseală, greaţă, probleme cu stomacul, gastrită, ulcer. Acestea, bineînţeles, apar pe termen lung şi mulţi nu le pun în seama dietelor pentru că ele nu apar imediat.

Cristi Strava, preparator fizic și tehnician nutriţionist
antrenor personal si tehnician nutritionist
Cristi Strava, preparator fizic și tehnician nutriţionist

Alimentația are un impact major asupra nivelului tău de energie și asupra ușurinței cu care îți revii după un antrenament. Corpul uman este ca o mașină și are nevoie de combustibilul potrivit pentru a funcționa bine, mai ales în cazul persoanelor active. Mănâncă multe fructe și legume, consumă proteine slabe, mănâncă grăsimi sănătoase, îți iei carbohidrați din cereale integrale și bea multe lichide, în special apă.

Antrenorul personal pentru slăbit sănătos și maximizare a efectului exercițiilor îți va monitoriza mesele, gustările și băuturile. Alegerea momentelor în care mănânci este și ea importantă. Urmărește video de mai jos și află de la Nicky Matei, antrenor personal și cofondator al Clinicii de Fitness HUMAN cum trebuie să procedezi pentru a slăbi rapid, dar și corect, sănătos și armonios!

Pentru a te asigura că tot procesul de slăbire și de tonifiere decurge corect și eficient, te așteptăm la Human. Vom începe cu o evaluare gratuită a formei fizice actuale și a stilului de viață, pentru a-ți propune un program 100% adaptat nevoilor tale structurale și de mișcare.

Experții noștri în nutriție îți pot spune exact care sunt cantitățile potrivite din fiecare grupă de alimente pentru a te ajuta să te alimentezi corect și sănătos. Și totodată să îți atingi și obiectivele dorite (slăbire, tonifiere, forță și masă musculară, corectare posturală etc). Vino și tu la o evaluare! Ne poți suna la 0771 600 700.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE