Slăbire prin fitness, cea mai bună soluție pentru cel mai bun rezultat

pregateste corpul pentru vara

Indiferent de dieta pe care o urmezi poți slăbi sănătos și susținut doar cu un efort fizic bine direcționat. Singura soluție certă pe termen lung, pentru a reduce din kilogramele în plus și a avea o formă de invidiat, este un program de slăbire prin fitness. Cu două condiții: să fie 100% personalizat și desfășurat sub supravegherea unui antrenor personal.

Exercițiile fizice sunt singurele care potențează efectele unei nutriții sănătoase. Ele stimulează organismul să piardă din procentele de grăsime și de țesut adipos acumulate de-a lungul unei perioade de timp. În plus, ajută la construirea unei mase musculare durabile.

Antrenorul personal, prietenul corpului tău

Antrenamentele potrivite pentru pierderea în greutate sunt eficiente atunci când sunt concepute de către specialiștii în fitness. Antrenorii personali îți pot arăta care sunt exercițiile adecvate pentru o pierdere optimă în greutate și pentru o remodelare armonioasă a corpului tău. Doar dacă sunt specializați în slăbire corporală și tonifiere musculară. Înainte de orice program, este nevoie de o evaluare personalizată a condiției tale fizice și a necesităților structurale ale corpului tău.

slabire prin fitness

Expertiza unui antrenor personal îți va asigura un program de antrenamente care să nu îți pună în pericol sănătatea. Oamenii care fac sport pe cont propriu sunt supuși în mod constant și inevitabil unui risc ridicat de accidentări. Discutăm despre hernii de disc, fisuri de menisc, rupturi de ligamente și deformări ale coloanei vertebrale etc.

Slăbire prin fitness: sănătate înainte de toate

A preveni este mult mai important decât a vindeca. Antrenamentele de fitness au și un rol profilactic asupra corpului tău. De asemenea, în cazul în care ai deja o afecțiune medicală, doar un antrenor personal te poate ajută să pui în practică un set de exerciții care să dea rezultate. Scopul este să nu îți limiteze potențialul și să îți susțină organismul în procesul de refacere.

Urmărește testimonialul video și află detalii chiar de la membrii noștri.

Doar alături de un expert în fitness vei ieși din zona de confort, îți vei stabili obiective realizabile, pe care le vei atinge progresiv, într-un mod sigur pentru integritatea ta fizică. Corpul tău va fi provocat continuu pentru o slăbire și tonifiere adaptate caracteristicilor organismului tău. Transformarea trebuie să fie sănătoasă, cu efecte benefice pe termen lung.

Momentul în care ajuns la greutatea dorită, după un program individualizat de slăbire și de tonifiere este exact momentul în care să continui să mergi la sala de fitness. Mișcarea trebuie să facă parte din rutină ta zilnică și, mai mult decât atât, să devină parte a unui stil de viață sănătos. Sigur, alături de o alimentație echilibrată.

Nicky Matei, antrenor personal și cofondator al Clinicii de Fitness HUMAN oferă în video de mai jos informațiile și explicațiile de care ai nevoie pentru a întelege procesul de slăbire și a-l pune în practică în mod corect, sănătos și eficient.

Profită de competențele și de experiență unui antrenor personal care să lucreze special pentru ține! Pentru a ajunge la o formă corporală care să îți ofere energia fizică, starea de bine psihică și frumusețea pe care le dorești și le meriți!

Nu ezita să ne contactezi la 0771 600 700. Schimbarea poate începe acum, întreaga echipă HUMAN este alături de tine: Preparator fizic, Kinetoterapeut, Antrenor personal și Tehnician nutriționist.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE