I. INFORMAȚII GENERALE

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale HUMAN Fitness, cu sediul în Bulevardul Unirii, Nr. 65, București în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet humanfitness.ro. („Site-ul”)

II. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, HUMAN Fitness va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. SCOPURILE ȘI TEMEIURILE DE PRELUCRĂRII

III.1. Dacă sunteți client al site-ului, HUMAN Fitness prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

III.2. Dacă sunteți vizitator al site-ului, HUMAN Fitness prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

IV. DURATA PENTRU CARE VĂ PRELUCRĂM DATELE

Ca principiu, HUMAN Fitness va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, HUMAN Fitness va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de HUMAN Fitness pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, HUMAN Fitness poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină HUMAN Fitness în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

VI. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal furnizate către HUMAN Fitness pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. DREPTURILE DE CARE BENEFICIAȚI

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@humanfitness.ro.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați pagina https://www.humanfitness.ro/cookie_policy

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE