RALUCA PREDA

antrenor personal

Raluca Preda

RALUCA PREDA

antrenor personal

Raluca a început să practice gimnastică la vârsta de 4 ani, descoperindu-și ulterior pasiunea pentru dans. Timp de 14 ani, a practicat balet, dans contemporan și street dance. 

A absolvit cursul de Instructor de Aerobic în 2016. Este pasionată de conceptul Aerobic Dance&Step și a participat la numeroase cursuri de specializare și convenții internaționale de fitness. Raluca este antrenor personal din anul 2019. 

Majoritatea competițiilor de dans pe care le-a câștigat au presupus muncă în echipă, de aceea consideră că împreună suntem mai buni. Excepție fac concursurile de Dance Aerobic la care a participat în ultimii ani (Locul 1 la Move On Fitness Planet 2019, România, Locul 4 la EuroEducation Convention 2019, Franța, Locul 3 la Pro-Fit Convention 2020, Ucraina), care au învățat-o că doar prin practică și perseverență se poate progresa.

Raluca Preda: “Cred și îmi doresc să inspir oamenilor iubirea pentru orice formă de mișcare, cu atât mai mult cu cât programele pe antrenament pe care le urmează sunt adaptate nevoilor și dorințelor lor, așa cum se întâmplă la Human Fitness Clinic!”

EVALUARE inclusă

în primul abonament achiziționat

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE

PROGRAM 100% PERSONALIZAT