PAUL POPA

antrenor personal

Paul Popa

PAUL POPA

antrenor personal

Paul a început să practice diferite sporturi în copilărie, cum ar fi Aikido și handbal.

Și-a descoperit pasiunea pentru fitness în liceu. Mai târziu, a îmbrățișat conceptul de exerciții calistenice – exerciții cu greutatea corpului. 

În vara anului 2017, Paul a urmat cursul de acreditare pentru Instructori de Fitness, cu dorința de a învața cât mai mult și de a fi în măsură să îi susțină și pe alții să își atingă obiectivele.

Un an mai târziu, și-am dat seama că fitnessul poate fi completat cu studii aprofundate, așa că a urmat Facultatea de Kinetoterapie din cadrul UNEFS, unde a acumulat cunoștințe de anatomie și biomecanică. Astfel, consideră că poate avea o înțelegere complexă a exercițiilor fizice, cu scopul de a găsi o armonie între fitness și kinetoterapie, pentru a le putea integra în programe de exerciții care să nu îmbunătățească doar calitățile fizice, ci să se adreseze și problemelor posturale, dezechilibrelor musculare, și posibilelor deficiențe, idealul fiind acela de a optimiza corpul într-un mod holistic.

În anul 2020, Paul a urmat și absolvit cursuri de Yumeiho – terapie posturală japoneză. Acest fapt i-a deschis o nouă perspectivă asupra importanței și aplicării tehnicilor de stretching, masaj, precum și a manipulărilor articulare în ședințele de antrenament.

SPECIALIZĂRI ȘI CERTIFICĂRI

corectare posturală bucurești

EVALUARE inclusă

în primul abonament achiziționat

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE

PROGRAM 100% PERSONALIZAT