IONUȚ POPA

antrenor personal

Ionut Popa HumanFitness

IONUȚ POPA

antrenor personal

Deși a început antrenoratul din 2017, Ionuț Popa este un împătimit mai vechi al sportului având experiență sportivă încă de la vârsta de 12 ani, când a învățat Karate Shotokan, acesta fiind sportul său de suflet pe care îl practică și în prezent.

Curios din fire, dornic de cunoaștere și cu o permanentă nevoie de autodepășire, a decis să urmeze Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, secția Sport și Performantă Motrică, specializarea Arte Martiale. Înțelegând mult mai bine funcționarea și dezvoltarea continuă a corpului uman, a ajuns să privească altfel lucrurile, să aibă o perspectivă mai largă și mai complexă asupra a ceea ce își dorea  și putea să realizeze în domeniul sport & health life care. Astfel, a ales să devină antrenor personal și promovează la un nivel profesionist, mișcarea ca și parte a unui stil de viață sănătos.

În prezent, Ionuț Popa deține, ca și practicant Shotokan, centura neagra, 1 Dan.
Pasiunea sa pentru artele marțiale i-a adus victorii remarcabile, obținând titlurile de vicecampion mondial, campion european și multiplu campion național  în cadrul competițiilor oficiale de Karate Shotokan. De asemenea, Ministerul Tineretului și Sportului a apreciat rezultatele sale, acordându-i titlul de „Maestru al Sportului”.

SPECIALIZĂRI ȘI CERTIFICĂRI

corectare posturală bucurești

EVALUARE inclusă

în primul abonament achiziționat

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE

PROGRAM 100% PERSONALIZAT