ANTRENOR PERSONAL

Alegând un personal trainer HUMAN, beneficiezi de un program personalizat, cu exerciții fizice mai sigure, eficiente și distractive.

Primești expertiză, susținere și un plus de motivație pentru atingerea obiectivelor de mișcare.

Programele unice HUMAN se desfășoară doar sub atenta supraveghere a unui antrenor personal în București și sub monitorizarea întregii echipe de specialiști HUMAN.

ANTRENOR PERSONAL SAU INSTRUCTOR DE FITNESS

Alături de tine, dar cu beneficii diferite!

La prima vedere, antrenorul personal și instructorul de fitness par să facă același lucru, dar aceste roluri sunt distincte și au o importanță diferită pentru persoanele care doresc să facă mișcare.

Un instructor de fitness familiarizează clienții cu sala, cu aparatele, cu programul de exerciții. Nu poate lucra unu la unu cu un client pe o perioadă mare de timp, nu poate personaliza antrenamentele, decât dacă are o calificare specială în acest sens, obținută separat de rolul de instructor de fitness.

Un antrenor personal este o persoană special instruită să creeze și să implementeze programe de exerciții sigure și eficiente pentru clienți, adaptate în totalitate nevoilor și dorințelor acestora.

Pe lângă cunoștințele solide despre mișcare și despre corpul uman, un personal trainer este indicat să aibă și cunoștințe și abilități în psihologie, pentru susținerea clienților în schimbarea stilului de viață.

Dacă și tu ești în căutarea unui antrenor personal în București, ești unde trebuie! Vino la HUMAN și beneficiezi nu doar de un antrenor, ci de o echipă care îți dedică tot timpul și profesionalismul.

antrenament Personal Trainer

TOTUL ÎNCEPE PRIN COMUNICARE

Echipa HUMAN se bazează pe comunicare și se informează cu privire la starea ta de sănătate, dacă este cazul, inclusiv de la medicii și terapeuții care te-au tratat înainte de a ajunge la noi. 

BENEFICIILE EXERCIȚIILOR CU ANTRENOR PERSONAL

100% personalizare, 100% monitorizare

Principalul rol al unui antrenor personal este de a te ajuta să îți atingi obiectivele de fitness sau de sănătate. Exclusiv în mod corect, conștient, eficient, într-un timp mai scurt și cu rezultate de durată.

Iată câteva avantaje ale antrenamentelor desfășurate alături de un personal trainer:

  • Te ajută să conștientizezi nevoile tale corporale și să le armonizezi cu obiectivele de mișcare. Te ajută să îți stabilești obiective realiste, să le împarți pe etape.
  • Îți evaluează postura și capacitatea de mișcare pentru a corecta eventualele deficiențe înainte de a demara exercițiile de fitness propriu-zise și pentru a crea antrenamente 100% adaptate nevoilor tale.
  • Îți oferă indicii pentru a te ajuta să menții corpul în poziția corectă în timpul antrenamentelor și pentru a folosi eficient echipamentele, prevenind astfel accidentările sau suprasolicitarea.
  • Îți susține nivelul de responsabilitate și de motivație. Îți va oferi impulsul de care ai nevoie pentru a te prezenta la antrenamente în mod constant și de a lucra eficient pe parcursul acestora. Te ajută să minimizezi timpul pierdut și să maximizezi rezultatele.
  • Adaptează constant exercițiile în funcție de evoluția persoanei pe care o antrenează.
  • Înveți lucruri noi, utile și îți transformi nu doar aspectul, ci și modul de a acționa și de a gândi. Devenind conștient de aceste elemente, sportul, postura corectă și alimentația sănătoasă pot deveni noul tău stil de viață.
antrenor personal HUMAN

DE CE SĂ ALEGI HUMAN FITNESS

O întreagă echipă lucrează pentru tine

Antrenamentele la sală ar trebui să fie mai mult decât simplă mișcare și exerciții fizice.

La HUMAN Fitness Clinic, am creat pentru membrii noștri o experiență completă, 100% adaptată nevoilor fiecăruia, care te face să aștepți cu nerăbdare sesiunile și să pleci simțindu-te plin de energie, de inspirație și de stare de bine.

De aceea, prima întâlnire  va consta într-o consultație de specialitate gratuită* (evaluare posturală, evaluare a nivelului de fitness, măsurători corporale, analiza istoricului de sănătate) pentru a-ți putea cunoaște necesitățile și dorințele.

La HUMAN, transformăm sportul în mod de viață!

*gratuitatea este valabilă în cazul în care achiziționezi un abonament HUMAN

Nicky Matei_antrenor personal Human

Datoria noastră este de a aduce calitate în viețile oamenilor, iar noi ne susținem membrii din toate punctele de vedere. Vrem să dezvoltăm un stil de viață sănătos, dar care să fie sustenabil, unde mișcarea este principala sursă de energie, dar nu numai!

Nicky Matei, antrenor personal

01.

Fiecare sesiune se desfășoară doar sub atenta monitorizare a unui antrenor personal. Totodată, întreaga echipă își unește forțele și cunoștințele pentru a te susține. Fiecare antrenor are un background solid și certificări diferite, astfel poți beneficia de expertiza fiecăruia dintre ei pentru a-ți atinge obiectivele de mișcare. Indiferent pentru ce variantă optezi, vei beneficia de esența conceptului nostru unic.

02.

Antrenorii HUMAN sunt foarte atenți la tehnica de execuție a mișcărilor, pun accent pe corectitudinea efectuării exercițiilor și adaptarea în timp real a acestora, în funcție de performanțele membrului.

03.

Te susținem să faci mișcare indiferent de abilitățile tale fizice sau de nivelul de experiență. Oferim suport atât celor care au nevoie să se antreneze pentru examene sau competiții sportive, cât și persoanelor care au nevoi speciale (femeile gravide), dureri, anumite dizabilități sau afecțiuni medicale (protruzii, hernie de disc, artrită, diabet, boli de inimă). Pentru problemele complexe de sănătate, întotdeauna analizăm dosarul medical și ne consultăm cu medicul curant.

04.

Ai un orar și un format flexibil al sesiunilor tale de mișcare. Poți lucra în sală, dar poți beneficial și de un antrenor personal online. Avem capacitatea de a te monitoriza de la distanță și de a fi disponibili la orele în care și tu ești liber. Îți vom arăta cum să utilizezi pe post de echipament obiecte pe care le ai la îndemână (o scară, un perete, un scaun etc) sau greutatea propriului corp.

05.

Sub îndrumarea specialiștilor noștri, poți opta pentru un anumit tip de antrenamente (kickbox, calisthenics, exerciții la aparate etc.) sau un mix între acestea.

06.

Ne propunem nu doar optimizarea stării tale fizice, ci și psihice. Satisfacția antrenamentelor este garantată la HUMAN. În caz contrar, îți returnăm banii. Vrei să afli cât costă un program bazat pe un personal trainer și cât este prețul pentru un antrenor personal într-o sală cu un concept unic? Vino la consultație pentru personalizarea programului tău!

EVALUARE de specialitate

PROGRAM

100% PERSONALIZAT

FITNESS & KINETOTERAPIE & NUTRIȚIE